Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

LEADERS School / Predeal, 31 martie – 6 aprilie 2013

0

Fasten your seat belts and be ready to fly!

Esti pe cale sa experimentezi zborul de leadership care iti va schimba viata – LEADERS School!

Vei face check-in-ul pe 31 martie la Hotelul Orizont din Predeal, pentru un zbor memorabil de 6 zile. Vei calatori alaturi de alti 29 de tineri de elita ai Romaniei, iar echipajul va fi format din lideri romani din business, arta, sport, mediul militar si societatea civila.

Pe durata acestui zbor turbulentele se vor crea doar la nivel interior, in urma mixului de traininguri, sesiuni inspirationale si ateliere de leadership. Nu vei face check-out-ul inainte de a fi tu capitan pentru o zi in cadrul unicei simulari de afaceri LEADERS School.

La aterizare vei realiza ca si tu poti, nu pentru ca altii au putut, ci pentru ca leadershipul exista in tine. Iti vei descoperi noi abilitati, increderea in sine va creste si iti vei crea noi idealuri.

leaders school

Printre capitanii de zbor se vor numara: Mihai Marcu, Presedinte Medlife, Tiberiu Soare, Dirijor Orchestra Radio si Opera Romana, Cristian Gatu, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Liviu Floria, Supravietuitor al atacului din Algeria, Ilie Gageatu, Sales Director Ursus Breweries Romania, Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD, Marian Stas, Presedinte LMT, Andreea Ionescu, Managing Partner ConsultWare si Diana Segarceanu, Fondatoare Little London School

Pentru zbor te poti inregistra online pe www.aplica.leadersschool.ro

* Pachetul de acces include participarea la toate cursurile scolii, cazare si acomodare timp de 6 zile la Hotel Orizont din Predeal, mentorat lunar gratuit pana la varsta de 25 ani, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job-uri si discouturi la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere. Incepand de anul acesta, participantii vor avea de asemenea oportunitatea de a-si descoperi punctele forte pe baza Testului Clifton StrengthsFinder, oferit de Gallup Romania.

Mai multe informatii despre program gasesti online, pe www.leadersschool.ro. Introdu la cod promo EDUP2013 si poti beneficia de un discount de 10%!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.