Lărgește-ți orizonturile – învață o nouă limbă străină! – Hallo! Sveiki! Tere! Прывітанне!

0

Katharina (Austria), Ieva (Letonia), Janno (Estonia) și Hanna (Belarus), voluntari străini în Asociația „Support for Youth Development” (S4YD) invită tinerii din Cluj Napoca să învețe una sau mai multe din limbile lor native: germană, letonă, estonă și belarusă. Cursurile se vor desfășura pe o perioadă de 4 luni – 2 ședințe pe săptămână a câte 2 ore, sunt gratuite și necesită cunoașterea  limbii engleze la nivel de bază, de către participanți.

După finalizarea acestor cursuri, tinerii participanți vor atinge nivelul de bază al fiecăreia dintre cele 4 limbi studiate și vor putea obține un certificat de participare.
Înscrierea la aceste cursuri se face pe baza unui formular de aplicație ce se găsește la următoarea adresă web:bit.ly/limbicluj. Data limita pentru inscrieri este 25 octombrie 2012, ora 23:59.
Organizarea acestor cursuri de limbi străine reprezintă o activitate în cadrul proiectului „Youth 4 Community”, dezvoltat și implementat de către Asociația “Support for Youth Development” (S4YD) în Cluj-Napoca, în perioada august 2012 – mai 2013.
 
Pentru mai multe informații cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail la adresa evs.s4yd@gmail.com. Va rugăm să adresați întrebările în limba engleză pentru a putea primi un răspuns direct din partea voluntarilor străini.
Nu ratați șansa de a învăța o limbă străină sau mai multe într-un mod distractiv și creativ.
 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează