Lărgește-ți orizonturile – învață o nouă limbă străină! – Hallo! Sveiki! Tere! Прывітанне!

0

Katharina (Austria), Ieva (Letonia), Janno (Estonia) și Hanna (Belarus), voluntari străini în Asociația „Support for Youth Development” (S4YD) invită tinerii din Cluj Napoca să învețe una sau mai multe din limbile lor native: germană, letonă, estonă și belarusă. Cursurile se vor desfășura pe o perioadă de 4 luni – 2 ședințe pe săptămână a câte 2 ore, sunt gratuite și necesită cunoașterea  limbii engleze la nivel de bază, de către participanți.

După finalizarea acestor cursuri, tinerii participanți vor atinge nivelul de bază al fiecăreia dintre cele 4 limbi studiate și vor putea obține un certificat de participare.
Înscrierea la aceste cursuri se face pe baza unui formular de aplicație ce se găsește la următoarea adresă web:bit.ly/limbicluj. Data limita pentru inscrieri este 25 octombrie 2012, ora 23:59.
Organizarea acestor cursuri de limbi străine reprezintă o activitate în cadrul proiectului „Youth 4 Community”, dezvoltat și implementat de către Asociația “Support for Youth Development” (S4YD) în Cluj-Napoca, în perioada august 2012 – mai 2013.
 
Pentru mai multe informații cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail la adresa evs.s4yd@gmail.com. Va rugăm să adresați întrebările în limba engleză pentru a putea primi un răspuns direct din partea voluntarilor străini.
Nu ratați șansa de a învăța o limbă străină sau mai multe într-un mod distractiv și creativ.
 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.