”Lady today, business lady tomorrow” / Cluj, 19 martie

0

Business Ladies Club organizează conferința ”Lady today, business lady tomorrow” marți, 19 martie 2013, începând cu ora 16:00, ce va avea loc la Casino Urban Center. Prin organizarea acestui eveniment, ne propunem să apropiem studentele care își doresc o carieră în antreprenoriat, de adevăratele doamne de afaceri care s-au remarcat printre reprezentantele business-ului clujean datorită succesului pe care l-au îmbrățișat.

Misiunea acestui eveniment este de a prezenta modele și valori autentice, care ne vor învăța cum să devenim doamne de afaceri, dar și să ne inspirăm din poveștile lor de succes.

Astfel, Hedi Hoka, un coach experimentat, ne va vorbi despre leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, precum și dezvoltare personală. Geta Ungurean, event și wedding planner, crează și organizează evenimente festive cu cele mai moderne și creative idei în domeniu. Andreea Stör, designerul floristic cu o experiență de 6 ani petrecuți prin Europa alături de câțiva dintre cei mai cunoscuți maeștri floriști din Europa, va povesti cum florile prind viață în mâinile ei.

Conferința va dura 3 ore, iar la finalul conferinței vom avea parte de o sesiune de networking destinată identificării de noi oportunități, crearea unor legături cu scopul de a dezvolta și menține colaborări viitoare. Agenda evenimentului va putea fi găsită pe site-ul nostru, www.businessladiesclub.com

Accesul în cadrul evenimentului se va face doar pe bază de invitație, pe care membrii BLC o vor trimite celor care vor completa formularul online destinat înregistrării participanților. Formularul, dar și alte detalii despre eveniment, găsiți accesând site-ul: www.businessladiesclub.com

www.facebook.com/businessladiesclubcluj

business lady tomorrow

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează