”Lady today, business lady tomorrow” / Cluj, 19 martie

0

Business Ladies Club organizează conferința ”Lady today, business lady tomorrow” marți, 19 martie 2013, începând cu ora 16:00, ce va avea loc la Casino Urban Center. Prin organizarea acestui eveniment, ne propunem să apropiem studentele care își doresc o carieră în antreprenoriat, de adevăratele doamne de afaceri care s-au remarcat printre reprezentantele business-ului clujean datorită succesului pe care l-au îmbrățișat.

Misiunea acestui eveniment este de a prezenta modele și valori autentice, care ne vor învăța cum să devenim doamne de afaceri, dar și să ne inspirăm din poveștile lor de succes.

Astfel, Hedi Hoka, un coach experimentat, ne va vorbi despre leadership, stimularea creativității și inovării antreprenoriale, precum și dezvoltare personală. Geta Ungurean, event și wedding planner, crează și organizează evenimente festive cu cele mai moderne și creative idei în domeniu. Andreea Stör, designerul floristic cu o experiență de 6 ani petrecuți prin Europa alături de câțiva dintre cei mai cunoscuți maeștri floriști din Europa, va povesti cum florile prind viață în mâinile ei.

Conferința va dura 3 ore, iar la finalul conferinței vom avea parte de o sesiune de networking destinată identificării de noi oportunități, crearea unor legături cu scopul de a dezvolta și menține colaborări viitoare. Agenda evenimentului va putea fi găsită pe site-ul nostru, www.businessladiesclub.com

Accesul în cadrul evenimentului se va face doar pe bază de invitație, pe care membrii BLC o vor trimite celor care vor completa formularul online destinat înregistrării participanților. Formularul, dar și alte detalii despre eveniment, găsiți accesând site-ul: www.businessladiesclub.com

www.facebook.com/businessladiesclubcluj

business lady tomorrow

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează