La Predeal se vor moderniza pârtiile de schi!

0

Predealul va avea domeniul schiabil la standarde competiţionale europene! Probabil peste câţiva ani (sperăm, nu foarte mulţi!) la Predeal vor fi amenajate toate cele necesare unui domeniu schiabil civilizat şi numai bun pentru competiţii sportive. În continuare este un fragment din articolul publicat de ziarul Transilvania Expres.
PREDEALUL ISI MODERNIZEAZA DOMENIUL SCHIABIL
„Autoritatile predelene au primit recent fonduri de la Guvern pentru demararea lucrarilor de aducere a domeniului schiabil la standarde competitionale, ieri fiind anuntata oficial prima licitatie. Modernizarea partiilor este necesara in contextul in care, in 2013, statiunea va gazdui competitiile Festivalului Olimpic European de Tineret. Primarul Predealului, Ionel Goidescu, ne-a spus ca prin aceasta licitatie, care cuprinde lucrari de reabilitare a partiilor Subteleferic si a celei de biatlon, plus achizitionarea instalatiilor de producere a zapezii artificiale aferente, vor fi rezolvate mare parte dintre cerinte.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează