La Predeal se vor moderniza pârtiile de schi!

0

Predealul va avea domeniul schiabil la standarde competiţionale europene! Probabil peste câţiva ani (sperăm, nu foarte mulţi!) la Predeal vor fi amenajate toate cele necesare unui domeniu schiabil civilizat şi numai bun pentru competiţii sportive. În continuare este un fragment din articolul publicat de ziarul Transilvania Expres.
PREDEALUL ISI MODERNIZEAZA DOMENIUL SCHIABIL
„Autoritatile predelene au primit recent fonduri de la Guvern pentru demararea lucrarilor de aducere a domeniului schiabil la standarde competitionale, ieri fiind anuntata oficial prima licitatie. Modernizarea partiilor este necesara in contextul in care, in 2013, statiunea va gazdui competitiile Festivalului Olimpic European de Tineret. Primarul Predealului, Ionel Goidescu, ne-a spus ca prin aceasta licitatie, care cuprinde lucrari de reabilitare a partiilor Subteleferic si a celei de biatlon, plus achizitionarea instalatiilor de producere a zapezii artificiale aferente, vor fi rezolvate mare parte dintre cerinte.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează