La Deva se va deschide Parcul Acvatic Aqualand!

0

Un complex de distracţii şi recreere format din mai multe bazine de înot dotate cu tobogane, saună şi spaţii cu jacuzzi! Acesta se numeste Aqualand si se va deschide în curând în Deva!

Complexul dispune de 5 bazine, în suprafaţă de 600 de metri pătraţi, instalaţii de jacuzzi, un bazin cu valuri şi unul separat pentru copiii, potrivit eurourbanism.ro Construcţia complexului a început în anul 2006, iar lucrările au costat 42 de milioane de lei, în calcul fiind incluse toate dotările şi amenajările. Capacitatea parcului acvatic este de 500 de persoane, potrivit AGERPRES

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează