Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Cluj se doreste renovarea parcului „Simion Barnutiu“!

1

La Cluj se doreşte renovarea parcului  „Simion Bărnuţiu“, inclusiv renovarea cazinoului din parc!

Renovarea parcului presupune amplasarea mai multor lampadare pentru iluminatul public, refacerea aleilor şi a podeţelor precum şi reabilitarea clădirii cazinoului din parc. Toate aceste lucruri se pot implementa după ce primăria Clujului va demara licitaţia pentru execuţia lucrărilor.

Potrivit Adevarul.ro „parcul Central are o vechime de peste 180 de ani. Urmele trecerii vremii se văd cel mai tare pe clădirea cazinoului, cândva loc de loisir şi de promenadă îndrăgit de clujenii cu stare din secolul trecut. Nu doar timpul şi-a lăsat amprenta pe clădirea în stil eclectic; după 1990 imobilul a avut o istorie nefericită, spune arhitectul Adrian Borda, cel care a făcut plaurile de reabilitare a clădirii şi de reamenajare a parcului.”

Povestea completă este pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Cu cât vom învata mai mult sa apreciem si sa respectam natura, si sa luptam sa o pastram, cu atât si ea ne va da mai multe bucurii, si ne va întoarce ajutorul pe care i l-am dat, prin aer pur, seninatate, lumina si caldura! Natura poate deveni un inamic nemilos al omului daca acesta o distruge fara nici o remuscare, însa noi putem sa schimbam asta, caci fiecare dintre noi daca ar planta macar 3 copaci, ar fi mai multumit de sine si ar lasa ceva generatiilor viitoare!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.