La Cluj se doreste renovarea parcului „Simion Barnutiu“!

1

La Cluj se doreşte renovarea parcului  „Simion Bărnuţiu“, inclusiv renovarea cazinoului din parc!

Renovarea parcului presupune amplasarea mai multor lampadare pentru iluminatul public, refacerea aleilor şi a podeţelor precum şi reabilitarea clădirii cazinoului din parc. Toate aceste lucruri se pot implementa după ce primăria Clujului va demara licitaţia pentru execuţia lucrărilor.

Potrivit Adevarul.ro „parcul Central are o vechime de peste 180 de ani. Urmele trecerii vremii se văd cel mai tare pe clădirea cazinoului, cândva loc de loisir şi de promenadă îndrăgit de clujenii cu stare din secolul trecut. Nu doar timpul şi-a lăsat amprenta pe clădirea în stil eclectic; după 1990 imobilul a avut o istorie nefericită, spune arhitectul Adrian Borda, cel care a făcut plaurile de reabilitare a clădirii şi de reamenajare a parcului.”

Povestea completă este pe adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Cu cât vom învata mai mult sa apreciem si sa respectam natura, si sa luptam sa o pastram, cu atât si ea ne va da mai multe bucurii, si ne va întoarce ajutorul pe care i l-am dat, prin aer pur, seninatate, lumina si caldura! Natura poate deveni un inamic nemilos al omului daca acesta o distruge fara nici o remuscare, însa noi putem sa schimbam asta, caci fiecare dintre noi daca ar planta macar 3 copaci, ar fi mai multumit de sine si ar lasa ceva generatiilor viitoare!

Comentează