La Cluj s-a dat in folosinta un sistem de bike sharing. Cetatenii au la dispozitie 42 de statii de unde pot inchiria o bicicleta

0

Incepand de marti, Clujul are o retea de statii „self service” pentru inchiriere de biciclete. Astfel, din 42 de statii de inchiriere amplasate in mai multe puncte din oras, cetatenii pot inchiria una din cele 540 de biciclete. Aceasta retea poate fi o alternativa la mijloacele de transport in comun sau un mod de a completa reteau de transport in comun, spun autoritatile.

Sursa si mai multe informatii pe hotnews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează