Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Cluj: Open Heart – Introducere în instrumente sociale pentru construirea comunității

0

La Cluj: Open Heart – Introducere în instrumente sociale pentru construirea comunității

“Vrem să aducem oamenii împreună, vrem să trăim într-un mod mai durabil, dorim să fim mai fericiți.” spune Filipa Simoes, unul din trainerii cursului Open Heart –  Introduction to social tools for community building, initiativă a asociaţiei Arise Education, găzduit de Casa de Cultura Permanenta în weekendul 18-19 februarie 2016 la Cluj-Napoca.

Flyer_OpenHeart

Aceasta este o oportunitate unică de a te conecta cu înțelepciunea colectivă, de a explora inteligența emoțională, de a face un pas în afara zonei de confort și de a cunoaşte spațiul în care lucruri magice se întâmplă.

Organizat cu bucurie şi seriozitate, acest curs de 2 zile poate fi o experiență profundă de transformare la nivel individual și colectiv. Împreună, vom deconstrui modele mentale prin exerciții, prin dinamica de grup și jocuri. Vom învăța și practica: Forumul, acvariul, Open Space, World Cafe, metode de luare a deciziilor.

In timpul acestui proces, va fi creat și încurajat un spațiu de încredere și de sprijin reciproc. Mai multe instrumente vor fi explorate și vom învăța cum să creăm comunități puternice și durabile, susținute de relații autentice bazate pe încredere și în spiritul colaborării și partajare.

„Să îndrăznim să ne angajăm în călătoria inteligenței emoționale, unde pronumele ” eu” îl întâlneşte pe ” NOI „.” Claudian Dobos, trainer Open Heart –  Introduction to social tools for community building.

ÎNSCRIERE

Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să completezi formularul DE ÎNREGISTRARE până cel târziu la data de 10 februarie:

https://docs.google.com/forms/d/1bLUvpVC2W9Q1TynUF4POYvwpcIdCEKzTRlOpFs_BbC8/.

Taxa de rezervare de 35 € reflectă costurile logistice și de organizare. Facilitarea este oferită pe principiul  Economie darului și participanții vor fi invitați să valorifice asta ca exerciţiu, parte integrantă a atelierului.

Mai multe informații la: www.arise.education.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.