Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Klarwin a donat 4 tone de alimente de bază pentru comunitățile de la Pata-Rât

0

Compania internațională Klarwin continuă demersurile de creștere a calității vieții locuitorilor de la Pata-Rât și donează patru tone de produse alimentare de bază. Pachetele vor fi distribuite la nivelul celor patru comunități locale prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj.

„Ne solidarizăm cu familiile de la Pata-Rât și dorim să venim în întâmpinarea nevoilor lor. Compania noastră a decis să se implice la nivel macro, investind în soluții de accesibilizare a apei potabile pentru comunitățile de aici. Acțiunea de astăzi este un prim pas din acest plan de acțiuni și este menită să ajute fiecare gospodărie cu câte un pachet cu alimente de bază”, a declarat Lucian Pavel, Managerul Departamentului pentru Protecția Mediului din cadrul Klarwin.

Pachetele au fost gândite pentru 350 de familii și conțin alimente de bază (ulei, făină, orez), conserve de legume, conserve de carne, paste făinoase și alte produse complementare. Acestea vor ajunge la cele aproximativ 1500 persoane vulnerabile stabilite în regiunea Pata-Rât.

Klarwin a demarat un amplu proiect de îmbunătățire a condițiilor de trai pentru comunitățile de la Pata-Rât. Astfel, cu sprijinul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, urmează să implementeze soluții de creștere a accesului la apă potabilă pentru locuitori.

Despre Klarwin

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al Pall Corporation, o companie Fortune și parte a Danaher Corporation, Klarwin furnizează servicii și produse inovative marilor corporații din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic și al producției de mașini.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.