Judetul Cluj are planuri pentru 2 noi parcuri industriale

0

Două noi parcuri industriale în judeţul Cluj!

Consiliul Judeţean Cluj pregăteşte amenajarea a două noi parcuri industriale, unul ca parc logistic şi pentru IMM-uri, iar celălalt pentru producerea de energie electrică cu ajutorul panourilor solare. Cele două noi parcuri industriale vor fi amenajate în comuna Feleacu, în imediata vecinătate a centurii ocolitoare Vâlcele – Apahida a municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit administratie.ro „primul dintre viitoarele parcuri va avea 100 de hectare, iar celălalt va avea circa 85 de hectare. Alin Tişe a explicat că parcul logistic şi pentru IMM-uri ar costa 11 milioane de euro, din care CJ Cluj trebuie să suporte jumătate, în timp ce 50 la sută ar urma să fie obţinuţi prin Programul Operaţional Regional. El a adăugat că investiţia pentru parcul cu panouri solare s-ar ridica la circa 50 de milioane de euro, bani care ar urma să fie obţinuţi printr-o serie de parteneriate cu investitori străini, cu care au fost demarate negocierile.”

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează