Jucați și cântați la Parada Cetelor din Făgăraș cu Village Life

0

Village Life – evenimente de sărbători

Decembrie la țară. Zapadă, aer tare, fum de lemne, zurgălăi, cozonaci, colinde. Bucurați-vă pe deplin de bogăția obiceiurilor de iarnă în timp ce susțineți satele păstrătoare de tradiție!

Jucați și cântați la Parada Cetelor din Făgăraș, unde fiecare sat se mândrește cu portul și dansurile specifice într-o defilare cu cântece, strigături și jocuri pe ulițele din Șinca Nouă. Seara, petreceți cu taraf, învățați să învârtiți hora și multe alte jocuri din zona Făgărașului.

Unde stați?
La familii primitoare din comuna Șinca Nouă, alese cu drag si grijă de Village Life.

Când?

27-29 Decembrie.
Cât costă?
260 lei/persoană, cu dormit, toate mesele, participarea la jocurile populare de seară și excursii ghidate în zonă (după disponibilitatea gazdei și dorința voastră).

Cum ajungeți?
Cu mașina: dacă veniți din București, de la Predeal îndreptați-vă spre Rășnov – Zărnești și mai apoi spre Făgăraș și pe drum veți întâlni Șinca Nouă.
Cu autobuzul: sunt disponibile curse regulate pe ruta Brașov – Făgăraș cu oprire în Șinca Nouă.

Cum vă înscrieți?
Pe Facebook, email la info@villagelife.ro sau telefon 0747933124.

village life

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează