Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB @ CLUJ: Coordonator fundraising donatori individuali

0

 

Habitat for Humanity Cluj angajează Coordonator fundraising donatori individuali

habitat cluj 2012

Tip de angajare: Perioadă determinată (1 an – cu posibilitate de prelungire)

Normă: Parțială, 4h/zi, 5 zile pe săptămână

Nivel carieră: Studii medii sau superioare

Domeniu de activitate: Non-profit, strângere de fonduri de la donatori individuali

Localitate: Cluj-Napoca.

Habitat for Humanity este o organizație non-profit, a cărei viziune este o lume unde fiecare are o locuință decentă. La nivel global, Habitat for Humanity a construit și reabilitat peste 800.000 de locuințe pentru 4 milioane de persoane din 80 de țări.

Habitat for Humanity România a asistat, până în acest moment, peste 4.000 de familii, prin programele proprii și prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din județele Cluj, Bihor, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.
La nivel local, în cei 15 ani de activitate Habitat for Humanity Cluj a asistat 568 de familii, respectiv 1.143 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 82 de locuințe în 6 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 360 de locuințe. Mai mult, peste 4.000 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat for Humanity Cluj.

Debitul direct pentru donații este un serviciu bancar care a fost creat prin colaborarea dintre Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) şi 6 bănci din România. Serviciul oferă clienților posibilitatea să susțină pe termen lung cauza Habitat for Humanity Cluj printr-o sumă decisă de donator și donată în fiecare lună prin debitare directă. Mecanismul este o modalitate eficientă şi comodă de a susţine Habitat for Humanity Cluj în condiții de siguranță maximă. Donaţiile pot fi oricând sistate de către donator fără explicații.

Mecanismul de donaţii prin Debit Direct se adresează donatorilor individuali. Cei care doresc să susţină financiar Habitat for Humanity Cluj o pot face în baza semnării unui mandat, respectiv contract de sponsorizare, prin care banca la care persoana deține un cont de debit devine mandatată să realizeze lunar un transfer automat din contul donatorului către organizație.

Pentru atragerea donatorilor prin debit direct, o echipă de fundraiseri este prezentă zilnic în spații publice pentru a propune acest mecanism persoanelor fizice.

Responsabilitățile principale ale postului:

Coordonarea proiectului de debit direct Habitat for Humanity Cluj.
Recrutare, training, coordonare şi motivare pentru fundraiserii din teren;
Supervizarea teamleaderului și a echipei de fundraiseri stradali debit direct.
Monitorizarea activității fundraiserilor in vederea eficientizării rezultatelor,
Obținerea de aprobări pentru locații necesare activității fundraiserilor.
Organizarea evenimentelor speciale de fundraising relaționate cu debit direct;
Conversie voluntari romani de pe șantier, în donatori prin debit direct.
Contribuţie la realizarea materialelor de promovare ale campaniei de debit direct;
Relaţionarea cu ARC în vederea procesării mandatelor de debit direct şi a contractelor de sponsorizare;
Asigurarea protecției datelor cu caracter confidențial;
Prezentarea periodică de rapoarte de activitate privind rezultatele atinse;
Informarea periodică a donatorilor cu privire la evoluția și rezultatele proiectelor sprijinite de aceștia (donor care).
Alte activități delegate de către managerul departamentului de fundraising.

Postul vizează coordonarea proiectului de debit direct, dar poate presupune si dezvoltarea altor mecanisme de donații pentru donatori individuali. Viitorul coordonator de fundraising pentru donatori individuali se va afla sub supervizarea managerului de dezvoltare resurse şi va coordona echipa de fundraiseri stradali.

Cerinţe:

Să fie o persoană dinamică şi pozitivă, îndrăzneaţă dar şi pasionată de misiune HFH Cluj.
Să aibă experienţă relevantă în domeniul ONG/vânzărilor sau promovării de produse/servicii sau în fundraising.
Să aibă bune abilităţi de comunicare şi relaţionare cu oamenii, abilităţi de a coordona şi motiva o echipă.
Să fie capabil să ia decizii rapide şi raţionale, inclusiv de a opri colaborarea cu anumiți fundraiseri de teren care nu-și îndeplinesc sarcinile corespunzător.
Să fie o persoană organizată și structurată.
Experiența de lucru in Sales Force este un avantaj.
Limba engleza fluent.
Permis conducere cat. B.

Beneficii:

Mediu de lucru flexibil şi motivant.
Șansa de a lucra intr-o ochipă tânără și dinamică.
Traininguri.
Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes într-o organizație internațională.

Salariul va fi discutat la interviu.

Aplicații:

Prin mail pe info@habitatcluj.ro, cu subiectul „Fundraising donatori individuali”;
Documente necesare: CV și scrisoare de intenție în care să prezinți în maxim o pagină motivația și ce anume din experiența anterioară te recomandă pentru această poziție.

Termen limită de depunere a aplicațiilor: 14 martie 2014.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.