Jazz. Brasov. 4-5 iunie. 2010

2

In zilele de 4 si 5 iunie 2010, in Piata Sfatului din Brasov se canta jazz.

Trupe de jazz din America si invitatii lor din Romania vor concerta pe scena amplasata in Piata Sfatului in cadrul evenimentului Brasov Anniversary Jazz Nights.

Evenimentul face parte din turneul national intitulat American University – Jazz Big Bands on Tour, un interesant schimb cultural cu SUA. Vom asista la eveniment unic, pentru ca este prima oara in 40 de ani, cand big band-uri din SUA concerteaza in tara noastra.


Accesul la concert este liber, evenimentul fiind inclus in cadrul programului „Brasov 775” si este realizat in parteneriat cu Primaria Brasov.

Sursa: ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.