Îţi place sportul? Competiţia? Îţi place şi educaţia? Acum poţi să le susţii pe amândouă!

0

OPŢIUNEA 1

Aleargă pentru educaţie!

Scrie-ne la contact[at]sustineducatia.ro până pe 8 aprilie ca să te înscrii la Maratonul Internaţional Cluj, alături de ceilalţi 775 de participanţi.

OPŢIUNEA 2

Donează o sumă de bani pentru fiecare km parcurs de alergătorii noştri sau o sumă fixă pentru finalizarea întregului parcurs.

Maraton: 42,195 km

Semi-maraton: 21,0975km

Cristian Fader aleargă la semi-maraton pentru educaţie.

Motivează-l alături de Chilli Ideas şi Middle Eastern Investments să iasă învingător şi susţine cauza noastră. Totul cu un singur click!  Donează 2, 5 sau 20 de RON/km sau o altă sumă pe care o decizi chiar tu.

Scrie-ne la contact[at]sustineducatia.ro până pe 9 aprilie ca să ne spui dacă te alături susţinătorilor.

Implică-te şi mai mult!

Mobilizează-ţi prietenii, colegii şi cunoştinţele să contribuie alături de tine pentru educaţie.

Banii strânşi vor ajunge la cei 92 de copii de la Şcoala „Nicolae Titulescu” şi Liceul pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca şi se vor transforma într-o educaţie de calitate cu ajutorul cărţilor, cărţilor tactile şi materialelor didactice.

Mai multe informaţii despre Maraton aici http://www.maraton-cluj.ro/ro/race-info.html. Mai multe informaţii despre participare la contact[at]sustineducatia.ro.

—-

Susţin Educaţia este un program fondat de Asociaţia  Română pentru Educaţia Tinerilor (A.R.E.T.) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii şi elevii din şcolile şi grădiniţele din România au nevoie pentru a beneficia de o educaţie de calitate.

 

Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor (A.R.E.T.) reprezintă un grup de tineri adunaţi în jurul unei idei: o lume mai bună şi mai curată prin intermediul educaţiei. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! www.aret.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.