Îţi place sportul? Competiţia? Îţi place şi educaţia? Acum poţi să le susţii pe amândouă!

0

OPŢIUNEA 1

Aleargă pentru educaţie!

Scrie-ne la contact[at]sustineducatia.ro până pe 8 aprilie ca să te înscrii la Maratonul Internaţional Cluj, alături de ceilalţi 775 de participanţi.

OPŢIUNEA 2

Donează o sumă de bani pentru fiecare km parcurs de alergătorii noştri sau o sumă fixă pentru finalizarea întregului parcurs.

Maraton: 42,195 km

Semi-maraton: 21,0975km

Cristian Fader aleargă la semi-maraton pentru educaţie.

Motivează-l alături de Chilli Ideas şi Middle Eastern Investments să iasă învingător şi susţine cauza noastră. Totul cu un singur click!  Donează 2, 5 sau 20 de RON/km sau o altă sumă pe care o decizi chiar tu.

Scrie-ne la contact[at]sustineducatia.ro până pe 9 aprilie ca să ne spui dacă te alături susţinătorilor.

Implică-te şi mai mult!

Mobilizează-ţi prietenii, colegii şi cunoştinţele să contribuie alături de tine pentru educaţie.

Banii strânşi vor ajunge la cei 92 de copii de la Şcoala „Nicolae Titulescu” şi Liceul pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca şi se vor transforma într-o educaţie de calitate cu ajutorul cărţilor, cărţilor tactile şi materialelor didactice.

Mai multe informaţii despre Maraton aici http://www.maraton-cluj.ro/ro/race-info.html. Mai multe informaţii despre participare la contact[at]sustineducatia.ro.

—-

Susţin Educaţia este un program fondat de Asociaţia  Română pentru Educaţia Tinerilor (A.R.E.T.) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii şi elevii din şcolile şi grădiniţele din România au nevoie pentru a beneficia de o educaţie de calitate.

 

Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor (A.R.E.T.) reprezintă un grup de tineri adunaţi în jurul unei idei: o lume mai bună şi mai curată prin intermediul educaţiei. Credem că educaţia depinde de fiecare dintre noi! www.aret.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează