Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRASOV: Istoria la persoana întâi

0

Asociaţia Cultour este în căutarea a zece braşoveni care îşi doresc să intre în pielea celor mai importante personalităţi ale oraşului. Demersul face parte din proiectul „Istoria la persoana întâi”, inițiat și coordonat de Muzeul Casa Mureșenilor Brașov şi finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul liniei de finanțare Proiecte culturale II/2016, în care suntem parteneri.

AfisRecrutare

  • Cine se poate implica?

Dacă ești în căutarea unei experiențe inedite

Dacă îți plac role-play-urile

Dacă vorbești o limbă de circulație internațională

Dacă vrei să îți testezi calitățile de public speaking

Trimite-ne un email în care să ne spui câteva cuvinte despre tine și un CV pe adresa info@asociatia-cultour.ro 

  • De ce  “Istoria la persoana întâi” ?

Vei participa la un training de formare creat de o echipă de specialiști: un istoric, un ghid cu experiență și un actor!

Vei interacționa cu localnici dar și cu turiști.

Vei avea program part-time și vei fi plătit pentru activitatea ta.

  • Informaţii despre proiectul cultural “Istoria la persoana întâi”  

În această toamnă Piața Sfatului va prinde viață prin prezența personajelor istorice marcante ale Brașovului care vor avea rolul de a oferi mini-ghidaje localnicilor și turiștilor. În perioada 19 septembrie – 23 octombrie 2016, zece ghizi-personaje istorice vor interpreta într-o manieră personală poveștile de viață ale personalităților evocate, vor îndruma și ajuta turiștii să descopere o parte din istoria Brașovului.

Localnicii  și turiștii vor putea să îi cunoască îndeaproape, să le pună întrebări și de ce nu, chiar să se pozeze cu ei! Ghizii-personaje istorice îi vor așteapta cu bună dispoziție, povești și istorii brașovene.

Proiect finanțat din bugetul municipiului Brașov.

Asociația Cultour are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor. Ne dorim să aducem descoperirea urbană și istoria, mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie turiști, prin organizarea de tururi ghidate sau experienţe de explorare în oraş. Mai multe informaţii despre calendarul activităţilor oferite gratuit localnicilor găsiţi aici. Un proiect notabil al Asociației Cultour este destinat turiștilor – tururi gratuite zilnice în limba engleză în Braşov şi Bucureşti – www.walkaboutfreetours.com . Oaspeţi ai acestor tururi în Braşov au fost peste 12.000 de turişti în cei peste patru ani de activitate.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.