Invitație pentru persoanele adulte cu dizabilităţi din comunitatea sibiană

0

Sâmbată 28.07.2018, persoanele adulte cu dizabilităţi din comunitatea sibiană şi nu numai, au posibilitatea de a participa începand cu ora 10:00, la o iesire în Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“, unde se vor desfăşura diferite activităţi speciale pentru ei. Totodată vor lua parte la Olimpiada Naţională a „Mesteșugurilor artistice tradiționale”.

Mulţumiri aducem şi celor de la CNM Astra care susţin activităţile asociaţiei şi aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate.

Acţiunea face parte din proiectul „ Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi” cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2018.

Proiectul include teatru comunitar, workshop de dans artistic, cursuri de dans, baschet și sport pentru persoane cu dizabilități, dar și întâlniri la cafenea, activităţi care se desfăşoară până în luna septembrie 2018 şi la care mai sunt locuri disponibile.

Activitățile sunt gratuite, iar participarea se face împreună cu un însoțitor, pe baza completării formularului de înscriere sau a unei rezervări prealabile.

Asteptăm persoanele interesate să se inscrie la telefon 0724/082.830 pentru toate activităţile proiectului şi la viitoarele ieșiri, pe care le vom anunța.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.