Invitatie la training pentru organizatiile clujene

0

Invitatie cursuri de formare pentru organizatiile clujene

  • egalitatea de sanse si prevenirea discriminarii la locul de munca
  • etica si responsabilitate sociala in afaceri
  • managementul fondurilor structurale

 

Un pachet de trei cursuri oferite gratuit in cadrul programului EGALITATE LA ANGAJARE SI LA LOCUL DE MUNCĂ.

Universitatea din Bucuresti, alaturi de partenerii sai, Asociatia “Grupul de Economie Aplicata”, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”din Iasi, Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” si Blocul National Sindical, va invita sa participati la organizarea de cursuri pe tematica non-discriminarii, responsabilitatii sociale in afaceri si managementului diversitatii.

Cursurile se desfasoara in cadrul proiectului POSDRU/70/6.2/S/41911 „Egalitate la angajare si la locul de munca – campanie de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si stereotipurilor la angajare si la locul de munca”, program cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurse Umane 2007-2013.

Cursurile se adreseaza persoanelor angajate in organizatii publice sau private, care ocupa în prezent pozitii de conducere si/sau sunt implicate in managementul resurselor umane, in procesele de recrutare, selectie si evaluarea performantei angajatilor.

Perioadă: 2 – 4 iunie 2011

Loc: Cluj-Napoca, hotel Confort, Calea Turzii, nr. 48

Pentru inscriere, vă rugăm, adresati-va la:

Mihaela Moga, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Universitatea Babes-Bolyai

Telefon: 0742-777903 sau 0723-457842. 

Termen limita de inscriere: 31 mai.

Participarea este gratuită. Coffee-break si pranz incluse. Numar de locuri limitat.

Detalii: www.observatorul-social.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează