Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitație la Concertul Caritabil „Daruri și Vise” – 4 decembrie 2015

0
Cozonaci, nuci, miros de brad și multă căldură? Sau poate cadouri, ski și portocale? Ce înseamnă Crăciunul pentru voi?
Pentru majoritatea beneficiarilor asociației noastre, Asociația de Servicii Sociale SCUT, Crăciunul este adesea o zi ca oricare alta din viața lor, sau poate chiar puțin mai tristă.Lucrăm de 15 ani cu tinerii de la centrele de plasament din oraș, adulți cu dizabilități – o bună parte dintre ei fiind de fapt niște adulți-copii, și familii defavorizate. Le oferim servicii gratuite de sprijin psiho-social și diferite activități de grup cu scopul de a-i ajuta să se integreze în societate și să își ridice nivelul de trai. Majoritatea însă trăiesc la limita subzistenței iar iarna, în loc de a fi un prilej de a încetini puțin ritmul și de a sărbătoari în familie, este adesea un prilej de griji în plus.

Și pentru că vrem să îi ajutăm să fie mai independenți, vrem să lansăm o serie nouă de activități pentru anul viitor, care să diversifice șansele de integrare în societate și pe piața muncii pentru beneficiarii noștri.
Pentru susținerea acestui demers, vă invităm la a patra ediție a Concertului Caritabil “Daruri și Vise”, ce va avea loc în data de 4 decembrie 2015, la Sala Patria, de la ora 19:00.În acest an, pentru cauza noastră vor concerta Analia Selis, Mariano Castro și Mihail, cu participarea specială a Marianei Pachis, care va anima concertul cu proiecții live de “sand art”.

Toate biletele costă 50 de lei și sunt puse în vânzare la Șt.O.Iosif, la Bookcity și la tel.: 0773 707 282.

SCUT_CC_Afis_17.11.2015
Vă așteptăm cu mare drag, într-o atmosferă de blues, soul și ritmuri de jazz !
Noi ajutăm. Voi ajutați. Ei au o șansă!
Și ce poate fi mai frumos decât să dăruiești puțină speranță în prag de sărbători?
Evenimentul este susținut de: Magic FM, Primăria Municipiului Brașov, TVS, Asociația Culturală Libris și librăria Bookcity.Evenimentul este sponsorizat de: SEP Mobile, Editura Adevărul Divin, Hotelul Kolping, Aqua Carpatica, Complexul Ambient, Floralia, Hotelul Armatti și Casa de Turtă Dulce.

Concertul este organizat în cadrul Proiectului Centrul Sara – servicii integrate pentru adulții cu dizabilități, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.