Investiţie la Aeroportului Internaţional Cluj

0
La Cluj există un nou terminal de plecări pentru pasageri! Vineri, 15 mai se face lansarea la … aer! 🙂 Articolul complet este pe Ştiri Locale sau pe Ziua de Cluj
„S-a incheiat un nou capitol al Proiectului de Dezvoltare a Aeroportului International Cluj-Napoca: terminalul de pasageri pentru plecari a fost finalizat. Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vor fi prezenti, vineri, in Cluj, la inaugurarea celei mai mari investitii a Consiliului Judetean, terminalul de plecari de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează