Investitie de peste 100 de milioane de euro si noi locuri de munca

0

Vești bune de la Sebeș unde compania Star Transmision construieşte o nouă hală de producţie la Sebeş. Valoarea investiţiei totale depăşeşte 100 de milioane de euro, anunță adevărul.ro

Compania româno-germană Star Transmission, care produce la Cugir şi Sebeş componente pentru autovehicule Mercedes, se extinde din nou în judeţul Alba. Reprezentanţii societăţii au iniţiat procedurile tehnice pentru construirea unei noi hale de producţie în oraşul Sebeş.

Star Transmission are ca asociat majoritar concernul german Daimler AG. Compania deţine două hale de producţie la Cugir, unde lucrează circa 600 de persoane. La Sebeş, investiţia iniţială a constat în construirea unui spaţiu de producţie pentru componente destinate cutiilor de viteză de la camioane Mercedes, unde au fost angajaţi peste 100 de muncitori.

zona-de-lucru

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează