Investitie de 55 milioane euro intr-o fabrica de lactate din Halciu, Brasov

0

Investitie de 55 milioane euro intr-o fabrica de lactate din Halciu, Brasov!

Producatorul grec de lactate Olympus a finalizat investitia de 55 milioane euro intr-o fabrica de lactate din Halciu, Brasov, anunta manager.ro

Noua fabrica se intinde pe o suprafata de 25.000 mp si include trei unitati de procesare pentru iaurt, branza si lapte. Capacitatea unitatii de procesare a laptelui este de 40.000 litri pe ora, potrivit articolului publicat de romania-insider.com.
Informatii despre companie pe site-ul oficial www.olympusdairy.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează