INVADERS Show la FUSION Festival 2013 / Barajul de la Gura Riului

0

Dansatori profesionisti, acrobati, costume impunatoare, roboti, efecte speciale, machiaj si coafuri care ne duc cu gandul intr-o alta lume, asa se caracterizeaza conceptul Invaders prezentat in premiera in Romania la scara larga, la FUSION Festival Romania  2013.

FUSION Festival 2013 portrait WEBLa editia din 2012 show-ul trupei Gomorrah a facut senzatie in randul participantior printr-un show fabulos. Istoria continua si la a patra editie a FUSION Festival. Se pregateste un spectacol de calibru international pe platoul Barajului de la Gura Riului. Unicitate, calitate si inovatie sunt elementele care caracterizeaza cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Spectacolul multimedia va completa atmosfera prin efectele pirotehnice, lasere, proiectii 3D, jocuri de culoare, vibratiile intense ale muzicii electronice.

Pe 12 si 13 Iulie, la Barajul de la Gura Riului, Sibiu vor urca pe scena festivalului Arnej, Freestylers, Suie Pararude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Sarjsi multi altii. Se anunta doua zile de distractie, muzica buna si un spectacol incendiar, intr-un decor unic. 

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achizitionate din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

La a 4 a editie FUSION Festival, timisorenii au acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Gura Riului, Administratia Apele Romane, ANAGOV, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Parteneri oficiali: Heineken, Red Bull. Parteneri media: Kiss FM, Kiss Tv.

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand un spectacol multimedia unic in Romania.

 

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro | www.fb.com/OfficialFusion

FUSION Festival - Gomorrah ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează