Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

INVADERS Show la FUSION Festival 2013 / Barajul de la Gura Riului

0

Dansatori profesionisti, acrobati, costume impunatoare, roboti, efecte speciale, machiaj si coafuri care ne duc cu gandul intr-o alta lume, asa se caracterizeaza conceptul Invaders prezentat in premiera in Romania la scara larga, la FUSION Festival Romania  2013.

FUSION Festival 2013 portrait WEBLa editia din 2012 show-ul trupei Gomorrah a facut senzatie in randul participantior printr-un show fabulos. Istoria continua si la a patra editie a FUSION Festival. Se pregateste un spectacol de calibru international pe platoul Barajului de la Gura Riului. Unicitate, calitate si inovatie sunt elementele care caracterizeaza cel mai bine show-ul Gomorrah din cadrul FUSION Festival.

Spectacolul multimedia va completa atmosfera prin efectele pirotehnice, lasere, proiectii 3D, jocuri de culoare, vibratiile intense ale muzicii electronice.

Pe 12 si 13 Iulie, la Barajul de la Gura Riului, Sibiu vor urca pe scena festivalului Arnej, Freestylers, Suie Pararude, Vlad Rusu, Dennis Hidden, Djubei, Mighty Boogie, Sarjsi multi altii. Se anunta doua zile de distractie, muzica buna si un spectacol incendiar, intr-un decor unic. 

Biletele pentru FUSION Festival pot fi achizitionate din retelele de magazine ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Vodafone, magazinele Germanos, magazinele Domo, reteaua Diverta, librariile Humanitas, Carturesti, Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro din intreaga tara si online prin Eventim.ro, Myticket.ro si Bilete.ro.

Pachetele Travel to FUSION se pot achiziona online, direct de pe site-ul oficial www.fusionfestival.ro.

La a 4 a editie FUSION Festival, timisorenii au acces liber, pe baza tichetelor obtinute online de pe site-ul oficial si a actului de identitate.

Eveniment organizat cu sprijinul: Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Gura Riului, Administratia Apele Romane, ANAGOV, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Parteneri oficiali: Heineken, Red Bull. Parteneri media: Kiss FM, Kiss Tv.

FUSION Festival este un eveniment complex in cadrul caruia muzica este sincronizata cu efecte vizuale, spectacol de lasere, proiectii, iluminare arhitecturala, efecte pirotehnice, trupe de dansatori si reprezentatii cu foc, toate acestea, realizand un spectacol multimedia unic in Romania.

 

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro | www.fb.com/OfficialFusion

FUSION Festival - Gomorrah ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.