Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Internet Festival la Brasov in 27 mai

0

Europe Internet Invest, Romtelecom si Paginii Aurii te asteapta la OBF Brasov!

Online Business Forum (OBF), evenimentul cel mai asteptat de antreprenorii zonei de online, se desfasoara pe 27 mai, la Brasov, in cadrul Internet Festival.

Organizatorii, Fundatia Post-Privatizare si  Europe Internet Invest, se bucura sa anunte faptul ca aceasta noua editie ii are alaturi in calitate de parteneri pe Romtelecom (partener principal) si Pagini Aurii (partener). Ambele companii  au considerat ca Online Business Forum vine ca un raspuns la nevoia permanenta de informare a antreprenorilor din zona de industrii creative, si nu numai, carora se adreseaza aceasta conferinta.

„OBF se adreseaza celor care doresc sa initieze o afacere in zona de online sau celor care doresc sa-si dezvolte canalele de comunicare a business-urilor traditionale abordand si zona de online, se adreseaza acelora care doresc sa se informeze si sa fie la curent cu noile tendinte in zona de online, acelora care vor mai mult de la business-ul lor, acelora care doresc sa-si dezvolte afacerea”, declara Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.

Editia din acest an aduce in premiera o mini sesiune Venture Connect (VC), cu scopul de a face cunoscute participantilor evenimentele VC de la Bucuresti din iunie si toamna acestui an, ocazii deosebite pentru participanti de a se prezenta in fata unor investitori consacrati. Venture Connect este un proiect care faciliteaza contactul direct dintre investitori si antreprenorii ale caror afaceri au fost deje incununate de succes, dar pentru care necesita investitii financiare substantiale.

Alaturi de aceasta oportunitate de care participantii OBF pot beneficia in cadrul editiei din acest an, amintim si despre concursul de proiecte antreprenoriale, Arena Ursilor, care isi doreste sa fie cel mai bun concurs romanesc de online, iar in felul acesta sa se alinieze la nivelul celor europene.

Despre Romtelecom

Romtelecom Business Solutions este divizia dedicata sprijinirii companiilor romanesti, prin solutii de comunicatii si IT. A fost infiintata in 2007 ca urmare a nevoii tot mai mari de servicii specializate si dedicate pentru afaceri, oferind companiilor solutii de voce, date, internet fix si mobil, gazduire si managed services. Romtelecom este lider de piata pe segmentele servicii de date si internet de banda larga pentru afaceri, dupa lansarea cu succes a mai multor campanii in aceasta zona, pozitionand Romtelecom ca suporter al companiilor romanesti.

Despre Paginii Aurii

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, detinand cca. 70% din aceasta piata. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Grouppe, lider european in publicarea de ghiduri clasificate de informatii business la nivel local.

In decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformandu-l intr-un motor de cautare business performant si complex, construit pentru a oferi utilizatorilor sai cautari cu rezultate relevante. In portofoliul companiei se mai regasesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B si Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro

Pentru informatii suplimentare si programul detaliat al conferintei, puteti accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.