CLUJ: Întâlnire cu oameni faini

0

www.ideifaine.ro organizează conferința „Întâlnire cu oameni faini”, vineri 05.06.2015, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Minerilor nr.85, Cluj-Napoca), sala T1, începând cu ora 17:00.

Evenimentul își propune să aducă în atenția participanților conceptul de scriere creativă și să încurajeze libertatea de exprimare și creativitatea tinerilor, să facă cunoascute publicului larg modalitățile de atragere și menținere a publicului țintă, crearea unui proiect de succes în mediul online, precum și modalități de dezvoltare a scrierii creative.

AFIS1

Speakeri în cadrul acestei conferințe sunt: Lavinia Gliga – senior editor „Decât o revistă”, Alexandra Crăciun – storyteller @ Exquisite şi Corina Rotar – Lect. Univ. Dr. în cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

Inițiativa noastră își propune să le aducă tinerilor participanți un plus de informație cu privire la modalități de scriere creativă, proiecte de succes în mediul online și modalități de construire a poveștii din spatele unui brand. De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a participa la un workshop pe scriere creativă, care îi va pune față în față cu situații care să le stărnească și dezvolte creativitatea.

Proiectul IdeiFaine este o platformă de comunicare online pentru tineri, și are ca scop promovarea creativității tinerilor din toată țara și punerea la dispoziția acestora a unui spațiu propice dezvoltării abilităților de scriere creativă. Acesta este coordonat de către un grup de studenți din cadrul Universității Babeș-Bolyai, motivați și dornici de a aduce un plus valoare comunității de tineri din România, prin articole interesante și de calitate. IdeiFaine promovează valorile românești și dorește implementarea unui trend specific tinerilor creativi în toată țara.

Tinerii se pot înscrie prin intermediul formularului din link-ul de mai jos: http://goo.gl/forms/nA8FfDd0Ss

www.ideifaine.ro / www.facebook.com/ideifaine

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează