Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Întâlnire cu oameni faini

0

www.ideifaine.ro organizează conferința „Întâlnire cu oameni faini”, vineri 05.06.2015, la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (str. Minerilor nr.85, Cluj-Napoca), sala T1, începând cu ora 17:00.

Evenimentul își propune să aducă în atenția participanților conceptul de scriere creativă și să încurajeze libertatea de exprimare și creativitatea tinerilor, să facă cunoascute publicului larg modalitățile de atragere și menținere a publicului țintă, crearea unui proiect de succes în mediul online, precum și modalități de dezvoltare a scrierii creative.

AFIS1

Speakeri în cadrul acestei conferințe sunt: Lavinia Gliga – senior editor „Decât o revistă”, Alexandra Crăciun – storyteller @ Exquisite şi Corina Rotar – Lect. Univ. Dr. în cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice.

Inițiativa noastră își propune să le aducă tinerilor participanți un plus de informație cu privire la modalități de scriere creativă, proiecte de succes în mediul online și modalități de construire a poveștii din spatele unui brand. De asemenea, participanții vor avea oportunitatea de a participa la un workshop pe scriere creativă, care îi va pune față în față cu situații care să le stărnească și dezvolte creativitatea.

Proiectul IdeiFaine este o platformă de comunicare online pentru tineri, și are ca scop promovarea creativității tinerilor din toată țara și punerea la dispoziția acestora a unui spațiu propice dezvoltării abilităților de scriere creativă. Acesta este coordonat de către un grup de studenți din cadrul Universității Babeș-Bolyai, motivați și dornici de a aduce un plus valoare comunității de tineri din România, prin articole interesante și de calitate. IdeiFaine promovează valorile românești și dorește implementarea unui trend specific tinerilor creativi în toată țara.

Tinerii se pot înscrie prin intermediul formularului din link-ul de mai jos: http://goo.gl/forms/nA8FfDd0Ss

www.ideifaine.ro / www.facebook.com/ideifaine

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.