Inscrieri pentru Scoala de Vara Astra

0
In perioada 2 – 11 august 2013 se va desfasura la Rasnov a cincea editie a Festivalului de Film Istoric. Pe toata perioada acestui eveniment, initiatorii festivalului – Primaria Rasnov, Institutul European pentru Itinerare Culturale si Asociatia Mioritics – vor organiza o scoala de vara pentru studentii si masteranzii pasionati de istorie.
Parteneri: Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Românesc, Institutul Roman de Istorie Recenta si Fundatia Calea Victoriei.
Detalii complete privind temele, lectorii si conditiile de inscriere la Scoala de Vara se regasesc aici: www.ffir.ro/ro/scoala-de-vara.html
4355_2011-08-06_concert-As-

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează