Înscrie-te la Gala pentru Supervoluntari 2012 până în 9 noiembrie!

0

Până în 9 noiembrie, voluntari, organizații și instituții care au desfașurat activități de voluntariat comunitar în anul 2012 sunt așteptați să se înscrie la cea de-a IV-a ediție a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociația Colors și partenerii săi, Rețeaua CAN, Centrul Cultural Reduta și Inspectoratul Școlar Județean Brașov și finanțat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov.

Ca și la edițiile anterioare, Gala pentru Supervoluntari este unicul eveniment din județul Brașov care promovează voluntariatul comunitar și premiază voluntarii, proiectele, organizațiile și susținătorii acestora care s-au implicat în comunitate pe parcursul anului 2012. Organizații neguvernamentale, instituții publice, instituții școlare dar și grupuri informale și forme care desfășoară programe de voluntariat corporatist sunt așteptate să aplice în cadrul competiției, completând una sau mai multe dintre cele 13 categorii grupate în secțiunile voluntari, organizații și proiecte și prieteni, pe site-ul supervoluntari.ro. Termen limită pentru înscrieri este 9 noiembrie.

« La fel ca și în anii trecuți dorim să mulțumim tuturor celor care și-au dedicat o parte din timpul lor unor cauze favorite, făcând voluntariat în Brașov. Este unicul moment din an în care luăm două ore de pauză, ne bucurăm împreună de realizările voluntarilor și ne încărcăm cu energie pentru proiectele anului viitor» a declarat Claudia Popa, președintele Asociației Colors.

 

Și în 2012 cel mai simpatic voluntar va fi ales prin votul publicului, votat online pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors, din 11 noiembrie. Evenimentul de premiere va avea loc în 29 noiembrie, începând cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta.

Pentru informații legate de Gala pentru Supervoluntari 2012 ne puteți contacta la telefon 0745-052151 sau email as_colors@yahoo.com.

Gala pentru Supervoluntari Brașov este un eveniment organizat de Asociația Colors și finanțat de către Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro, codpress.ro, Kiss FM.

Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

# # #

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează