Încă te mai poţi inscrie la Triburile Zöld!

0

 AIDA lanseaza un nou proiect în scopul Educaţiei pentru Dezvoltare Durabilă, proiectul „Triburile zöld” (zöld în maghiara înseamnă „verzi”). Proiectul va fi implementat în judeţul Buzău cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune.

„Triburile Zöld” este un proiect de descoperire a educaţiei pentru dezvoltare durabilă prin metode nonformale. Pentru 5 zile, între 16-22 septembrie, 27 de tineri români şi etnici maghiari din România se vor întâlni într-o tabară de învăţare unde se vor împărţi în 3 triburi. Fiecare trib va trebui să-şi creeze propriile sisteme: educaţional, politic, social, cultural – la alegere. Fiecare trib are propria cultura inventată de membrii tribului. Toate cele 3 triburi vor trebui să-şi construiască adaposturi, bucătărie, spital – infrastructura. Fiecare trib are acces la o resursă cheie: un trib va avea acces la apă, unul la lemnele de foc şi unul la legume şi fructe. Pe parcursul celor 5 zile triburile vor trebui să coopereze pentru pregătirea unei mese comune, pentru organizarea a 3 evenimente culturale specifice fiecărui trib în parte (de la nunta la competiţie sportivă) şi pentru cucerirea de noi teritorii. Scopul proiectului este de descoperire a educaţiei pentru dezvoltare durabilă şi de construire a unui sistem de valori care să includă şi valori ale dezvoltării durabile.

Pentru că s-au mai eliberat locuri în tabăra noastră  noi am simplificat înscrierea şi anume este suficient să ne trimiteţi un e-mail pe adresa monika.marton@initiativedurabile.ro.

Mai multe detalii pe triburilezold.wordpress.com sau te aşteptam pe pagina de facebook www.facebook.com/triburilezold.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează