Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Încă te mai poţi inscrie la Triburile Zöld!

0

 AIDA lanseaza un nou proiect în scopul Educaţiei pentru Dezvoltare Durabilă, proiectul „Triburile zöld” (zöld în maghiara înseamnă „verzi”). Proiectul va fi implementat în judeţul Buzău cu finanţare din partea Comisiei Europene prin Programul Tineret în Acţiune.

„Triburile Zöld” este un proiect de descoperire a educaţiei pentru dezvoltare durabilă prin metode nonformale. Pentru 5 zile, între 16-22 septembrie, 27 de tineri români şi etnici maghiari din România se vor întâlni într-o tabară de învăţare unde se vor împărţi în 3 triburi. Fiecare trib va trebui să-şi creeze propriile sisteme: educaţional, politic, social, cultural – la alegere. Fiecare trib are propria cultura inventată de membrii tribului. Toate cele 3 triburi vor trebui să-şi construiască adaposturi, bucătărie, spital – infrastructura. Fiecare trib are acces la o resursă cheie: un trib va avea acces la apă, unul la lemnele de foc şi unul la legume şi fructe. Pe parcursul celor 5 zile triburile vor trebui să coopereze pentru pregătirea unei mese comune, pentru organizarea a 3 evenimente culturale specifice fiecărui trib în parte (de la nunta la competiţie sportivă) şi pentru cucerirea de noi teritorii. Scopul proiectului este de descoperire a educaţiei pentru dezvoltare durabilă şi de construire a unui sistem de valori care să includă şi valori ale dezvoltării durabile.

Pentru că s-au mai eliberat locuri în tabăra noastră  noi am simplificat înscrierea şi anume este suficient să ne trimiteţi un e-mail pe adresa monika.marton@initiativedurabile.ro.

Mai multe detalii pe triburilezold.wordpress.com sau te aşteptam pe pagina de facebook www.facebook.com/triburilezold.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.