In Cluj spatiul pietonal castiga teren! Portiune din Strada Kogalniceanu, pietonala!

0

Iti place spatiul pietonal? Daca raspunsul este pozitiv si daca mai locuiesti si in Cluj atunci este bine de aflat ca in orasul tau se pregateste o surpriza placuta!

Strada Mihail Kogalniceanu ar putea sa devina in cativa ani cea mai „sic” zona pietonala a orasului: pavata cu piatra cubica, banci pentru relaxare si o fantana in jurul statuii Sfantului Gheorghe, scrie stiridecluj.ro

Proiectul ar putea sa fie impartit in doua etape: pietonalizarea portiunii curprinse intre strada Universitatii si pana la Biserica reformata, iar apoi sa se continue, intr-o etapa ulterioara, pana la Bastionul Croitorilor.

Strada Kogalniceanu, pietonala de la cladirea Colegiului Academic si pana la bastionul Croitorilor

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează