În Cluj se amenajează un nou parc și se reabilitează alte parcuri

0

Locuitorii orașului Cluj au motive de bucurie. Autoritățile investesc în reabilitarea unor spații verzi și chiar construiesc un nou parc! Locuitorii din cartierul Mănăştur se pot bucura de un nou parc. Cei care vor alege ca şi variantă de petrece a timpului liber Parcul Mănăştur 2 de la Baza Sportivă Unirea au la dispoziţie aici mai multe variante de distracţie, anunță buzznews.ro

Mai mult, în alte două parcuri au fost amplasate …aparate de fitness. Primele aparate de fitness au fost amplasate în Parcul Central şi în Parcul Rozelor și au avut mare succes în rândul clujenilor.

Tot în parcul central „Simion Bărnuţiu” proiectul de reabilitare a parcului a ajuns în stadiul de amenajare a aleilor și se pune în practică o soluţie inovativă de amenajare cu asfalt şi piatră, potrivit declarațiilor oficialii primăriei. Este vorba despre o premieră în România, aleile fiind asfaltate, iar pe deasupra va fi aşezată piatră naturală spartă.

Mai multe informatii pe buzznews.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează