Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În 5 noiembrie, sibienii vor avea parte de o zi plină de activități în cadrul TEDxSibiu Challenging Tomorrow

0

În cadrul evenimentului TEDxSibiu Challenging Tomorrow, organizatorii provoacă comunitatea locală la o zi plină de activități interactive prin conceptul TEDxSibiu Adventures.

TEDxSibiu Adventures reprezintă modul în care sibienii vor putea să participe la o serie de întâlniri, workshop-uri sau discuții care vor avea loc în data de 5 noiembrie. În această zi obiectivul principal este de a atașa acestor aventuri, energia și entuziasmul generat de conferința TEDxSibiu și transformarea comunității locale într-un laborator unde ideile continuă să evolueze și să se propage pe tot parcursul zilei.

Pe lângă acest lucru, TEDxSibiu Adventures își propune să aprofundeze ideile prezentate în cadrul conferinței, să stimuleze întrebările, conceptele de învățare și abordarea lucrurilor dintr-o altă perspectivă. Cele 8 activități propuse pentru această zi sunt:

  • Ziar Orizontal by Dan Perjovschi
  • City Hunt by Questo App
  • Sibiu Street Art Tour by ART Factory Transylvania
  • Silent (music) Workshop by Eyedrops
  • Paw-erful Emotions by Allan&Lucky Therapy Dogs
  • Jocuri de ascutit mintea by Științescu Hub&Danom Smart Games
  • Jocul de-a știinta by Științescu Hub&Magic Science
  • Start the day in a different way by Keep Giving Yoga

Înscrierile sunt gratuite și se pot face accesând link-ul www.tedxsibiu.com/adventures . Prioritate la înscriere au persoanele care au cumpărat un bilet la evenimentul TEDxSibiu Challenging Tomorrow.

Despre TEDxSibiu

TEDxSibiu este un eveniment non-profit care crede în faptul că ideile ar trebui să fie răspândite și să circule liber în societate. Experiența unică pe care o poți trăi la un eveniment TEDx este dată de speakerii live, înregistrări video TEDTalks și sesiuni de networking în care te poți conecta cu comunitatea locală. Tocmai de aceea credem cu tărie că acest eveniment poate fi un catalizator al progresului comunității sibiene.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.tedxsibiu.com sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxsibiu1 .

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.