Iluminat public eco… intr-o comuna clujeana:)

0

Iluminatul public dintr-o comuna din judetul Cluj a devenit …eco. Comuna clujeană Mociu este prima din România care foloseşte LED-uri pentru iluminatul public, potrivit reprezentanţilor Fondului Român pentru Eficienţă Energetică.

Cu toate că, acum, comuna Mociu este iluminată mai bine decât înainte, factura la energie electrică a scăzut cu 65 la sută.
Sursa: Romania-actualitati.ro

PS: Multumim Lucian pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează