Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bikeathon Țara Făgărașului 2017

0

Devenit deja o tradiție, Bikeathon-ului Ţara Făgăraşului ajuns la ediția a IV-a, are loc pe 10 iunie între orele 09:00 și 15:00 pe cele patru trasee, toate pornind din faţa Cetăţii Făgăraş.

unnamed

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Local Făgăraș și Primăria municipiului Făgăraș.

Sub deviza „ Pedalăm CU ROST pentru Țara Făgărașului” evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru finanţarea a 12 proiecte menite să sprijine nevoile din comunitate: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc.
Aduce împreună bicicliști, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanți media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii, instituții administrative pentru a susține mână de la mână proiecte care schimbă în bine comunitatea.
În calitate de organizator, Fundația Comunitară Țara Făgărașului colectează donațiile și sponorizările de la susținători și le oferă mai apoi sub formă de finanțare. Ne asumăm astfel față de suporterii cauzelor, responsabilitatea de a veghea la îndeplinirea obiectivelor asumate de ONG-uri prin participarea la Bikeathon.
Pe 10 iunie 2017, peste 600 de biciclişti se vor prezenta la start pentru a pedala pentru una din cele 12 cauze înscrise în competiţie.
Proiectele pot fi susținute prin donații atât în ziua evenimentului în faţa Cetăţii Făgăraş cât și on-line până în data de 30 iunie pe site-ul www.bikeathon.fundatiactf.ro
Țara Făgăraşului poate deveni așa cum ne dorim prin proiectele pe care le inițiem și susținem!

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Făgăraș, Salco Serv Făgăraș și Muzeul Țării Făgărașului Valeriu Literat .
Sponsori principali: Upruc CTR SA, Expert Cleaning, Isoplus Special, Computer Shop, Generali, Sibila Trading, Fifth Avenue.
Susținători: Mândra Chic, Casa Terra, SportAur înot&fitness, Dr. Keseru Annamaria, Universul Copiilor, Cadouri, Shock Line, Editura Agathon, Kreaton Media, Mr. Nicu edu-tainer, Valensia Trading, Style Advertising, Florăria Rozelor, Poiana Izvorului, Aerobic-Fitness Universo, Gentelsmen, JTTI,  AVE- Asociatia pentru Valorizarea Educatiei.    
Parteneri Media: Radio Tanănana, Agerpres, Bună ziua Făgăraș, Făgăraș Expres, Făgărașul Tău, Făgăraș TV, Radio Star Fm Făgăraș, Sport Total Fm.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.