Hungry Hearts

0

Mă numesc Alexandra Ivașcu și sunt doctorandă în cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca. Lucrez în diferite domenii precum: ilustrație, design vestimentar și film, proiectele mele având astfel o aură transdiciplinară.

Fascinată de relațiile interumane, vreau să ajut oamenii să se conecteze cu sinele lor interior și să le ofer cadrul de a-și exprima emoțiile pe care în mod normal le-ar ascunde fiindu-le mult prea frică să le exprime. Mizez pe expunerea realității așa cum este ea, înlăturând preconcepțiile unui romantism hollywoodian.

Picture 005

Proiectul Hungry Hearts a avut la bază 50 de voluntari care în decursul a 2 ani au fost intervievați și au răspuns la diferite chestionare. Pe baza acestor chestionare am realizat 150 de ilustrații care să reflecte experiențele personale celor intervievați. Aceste ilustrații vor apărea atât  într-un format de carte cât și pe tricourile ce vor fi create. Am realizat și un scurtmetraj ce va cuprinde materiale video în care voluntarii proiectului sunt de asemenea intervievați cu privire la experiențele lor personale.

Mai multe despre proiect si cum puteti sa il sustineti pe : crestemidei.ro/hungryhearts

Picture 008

Teasere:

https://www.facebook.com/photo.php?v=318308911659225

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează