Heliport SMURD la Hateg

0

Vești bune pentru locuitorii din Țara Hațegului! Elicopterele SMURD pot ateriza acum şi la spitalul Haţeg, pentru preluarea pacienţilor.

A fost inaugurată prima pistă de aterizare pentru elicopterele medicale din judeţ, anunță ProTV. Investiția a fost realizată din fondurile proprii ale Primăriei Haţeg şi cu ajutorul unor sponsorizări.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează