Harta cu trasee pentru biciclete la Cluj!

0

Veşti bune pentru iubitorii de biciclete din Cluj! Consiliul Judeţean Cluj şi firma austriacă Schubert & Franzke au lansat o hartă de cicloturism pentru împrejurimile Clujului! Harta cuprinde 100 de trasee de şosea şi montane, printre obiectivele turistice sunt enumerate staţiunile Băişoara şi Beliş, conacul lui Octavian Goga de la Ciucea, Mănăstirea Nicula, Salina Turda şi Cheile Turzii, Băile Ocna Dej, cascada de la Răchiţele. Suplimentar, sunt specificate şi câteva obiective turistice din Cluj-Napoca.

„Harta este un veritabil ghid turistic în astfel de format şi o premieră la nivel regional şi naţional. Acest nou produs este o continuare a unei colaborări fructuoase între Consiliul Judeţean şi editură, concretizată deja în mai multe produse cartografice”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, potrivit site-ului administratie.ro

Harta a fost realizată împreună cu Clubul de Cicloturism „Napoca” şi cu Federaţia Bicicliştilor din România. Fiecare traseu este marcat pe hartă, este descris în text şi imagini şi poate fi parcurs într-o zi. De asemenea, traseele sunt împărţite în trei categorii de dificultate, iar hărţile le pun în evidenţă inclusiv pe curbele de nivel şi pe diferenţele de altitudine. Cele 100 de trasee – dintre care 20 sunt de şosea şi 80 sunt de munte – totalizează 4.900 de kilometri. Harta a fost tipărită în 5.000 de exemplare, în engleză şi română, şi va fi pusă în vânzare în librării la preţul de 19,50 lei.

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează