Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Harta cu trasee pentru biciclete la Cluj!

0

Veşti bune pentru iubitorii de biciclete din Cluj! Consiliul Judeţean Cluj şi firma austriacă Schubert & Franzke au lansat o hartă de cicloturism pentru împrejurimile Clujului! Harta cuprinde 100 de trasee de şosea şi montane, printre obiectivele turistice sunt enumerate staţiunile Băişoara şi Beliş, conacul lui Octavian Goga de la Ciucea, Mănăstirea Nicula, Salina Turda şi Cheile Turzii, Băile Ocna Dej, cascada de la Răchiţele. Suplimentar, sunt specificate şi câteva obiective turistice din Cluj-Napoca.

„Harta este un veritabil ghid turistic în astfel de format şi o premieră la nivel regional şi naţional. Acest nou produs este o continuare a unei colaborări fructuoase între Consiliul Judeţean şi editură, concretizată deja în mai multe produse cartografice”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, potrivit site-ului administratie.ro

Harta a fost realizată împreună cu Clubul de Cicloturism „Napoca” şi cu Federaţia Bicicliştilor din România. Fiecare traseu este marcat pe hartă, este descris în text şi imagini şi poate fi parcurs într-o zi. De asemenea, traseele sunt împărţite în trei categorii de dificultate, iar hărţile le pun în evidenţă inclusiv pe curbele de nivel şi pe diferenţele de altitudine. Cele 100 de trasee – dintre care 20 sunt de şosea şi 80 sunt de munte – totalizează 4.900 de kilometri. Harta a fost tipărită în 5.000 de exemplare, în engleză şi română, şi va fi pusă în vânzare în librării la preţul de 19,50 lei.

(foto Florin Ghinda, 2010)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.