Hai la Paltinis, Sibiu pe 3 august la maratonul montan Cindrel InAlergare!

1
Ne mai despart cateva zile pana la cea de-a 2-a editie a maratonului montan Cindrel InAlergare! Evenimentul se va desfasura in data de 3 august, organizatorii asteptand la start in jur de 250 de participanti pentru una din cele 3 curse pregatite: maraton (40km), semimaraton (20km) si cursa familiei. 

Cristina Richter_1

Mai sunt vreo luna si cateva zile pana la cea de-a 2-a editie a maratonului montan Cindrel InAlergare! Maratonul organizat in muntii Cindrel, este primul si singurul de acest tip organizat in zona, atragand la start in statiunea Paltinis (Sibiu), pentru prima editie, peste 150 de participanti. Printre participanti s-au numarat si sportivi recunoscuti in domeniu alergarii montane din Romania: Lucian Clinciu, Adrian Bostan, Silviu Balan, Gianina Tanase, Cornelia David, Radu Milea, Daniela Marin, Ioana Mica, Mihai Orleanu etc.

Am alergat la prima ediţie a semimaratonului din Cindrel. Fiind la prima ediţie şi necunoscând organizatorii mi-a fost un pic teamă de o organizare slabă. Am avut noroc atât eu, cât şi toţi cei care au alergat în Cindrel. Organizarea a fost foarte bună, traseul bine marcat, mulţi voluntari pe traseu… premii mari. Vă recomand pe viitor să nu rataţi acest eveniment. Mulţumesc încă o dată tuturor celor implicaţi în organizare!” – Gianina Tănase – organizator Hercules Marathon, câștigătoare a probei de semimaraton Cindrel InAlergare

Bogdan Radu_1Felicitări pentru organizare, zona superba, traseu alpin, vreme bună, oameni faini, organizare perfectă, premii mari, într-un cuvânt un concurs de nota 10 organizat de oameni de nota 10, pasionaţi şi devotaţi, felicitări şi la cât mai multe ediţii Cindrel In Alergare” – Silviu Bălan – organizator Semimaraton Brasov, Ultra Marathon Bucegi 7500, locul 2 la maraton Cindrel InAlergare

 

Anul acesta evenimentul se va desfasura in data de 3 august, organizatorii asteptand la start in jur de 250 de participanti pentru una din cele 3 curse pregatite: maraton (42km), semimaraton (21km) si cursa familiei, un eveniment organizat pentru mici si mari, interesati sa descopere misterele celei mai vechi statiuni montane din Romania.

Angela dujleag_1Inscrierile sunt in plina desfasurare. Inscrieti-va ca participant pana la data de 15 iulie si beneficiati de o reducere. Conditiile de desfasurare si formularul de inscriere le puteti gasi aici (http://inalergare.ro/maraton)

Succesul primei editii se datoreaza in mare masura excelente echipei de voluntari! Alaturati-va echipei de voluntari Cindrel InAlergare pentru o frumoasa experienta din care speram noi, sa ramanem cel putin cu atati prieteni pe cat am ramas de la editia anterioara!

Inscrierile se pot face pana in 15 iulie aici  

Pentru mai multe detalii va asteptam pe website-ul oficial: http://inalergare.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    ”cateva zile” inseamna de fapt o luna, baieti :)) intrasem in panica ca s-a devansat data concursului!!! Atentie la exprimari.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.