Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Hai la joc: Începe Săptămâna JOCMANIA la Cetatea Râșnov!

0

HAILA JOC: ÎNCEPE SĂPTĂMÂNA JOC MANIALA CETATEA RÂŞNOV

Pentru mai bine de o săptămână (30 iunie – 8 iulie), Cetatea Medievală şi oraşul Râşnov devin o destinaţie de vacanţă de neratat, cu ocazia sărbătorilor dedicate ”Cetăţii Rozelor”, aşa cum era atestată odinioară cetatea din localitatea judeţului Braşov.

Prilejuit de ”Zilele Cetăţii Râşnov”, Festivalul Joc Mania, ajuns la ediţia a II-a, îşi va deschide încă o dată porţile pentru copii şi nu numai: sunt aşteptaţi atât copiii, cât şi tinerii şi adulţii, toţi aceia care şi-au păstrat pofta de joc în suflet.

În organizarea Primăriei Râşnov şi a Asociaţiei Mioritics, festivalul include numeroase ateliere de creativitate – peste 50, seri de film, şapte spectacole de teatru de păpuşi, jocuri interactive, desfăşurate neobosit de dimineaţa până seara.

Cetatea Medievala, Promenada Sissi, cinematograful Râşnov vor deveni în următoarea perioadă locuri de desfăşurare pentru diverse evenimente distractive, perfecte pentru vacanţa de vară.

Mai mult, începând cu data de 2 iulie, şi până la finalul lunii iulie, Grădina Cetăţii va fi gazda evenimentului intitulat ”Xperiment!”, o interesantă expoziţie interactivă cu tematică tehnică.

Expoziţia ştiinţifică, ce include 16 exponate aduse din Marea Britanie, care explică în mod interactiv, pe înţelesul copiilor, principiile mecanicii, este o premieră pentru România, fiind rezultatul colaborării Primăriei Râşnov şi Asociaţiei Mioritics cu organizaţiile Parentime şi ASUR.

Exponatele vor permite celor mici nu numai să ia parte la diverse experimente, ci şi să înţeleagă lucruri precum: de ce zboară un avion, de ce şi cum se formează vântul pe lânga cladirile mari, cum este adusă apa în oraşe şi numeroase alte lucruri interesante.

Accesul la ateliere şi evenimentele de pe parcursul festivalului este gratuit, iar în ziua de 4 iulie, considerată oficial Ziua Cetăţii Râşnov, accesul vizitatorilor în cetate va fi de asemenea liber.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.