Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity deschide porţile Carnavalului de la Veneţia în Cluj-Napoca!

0

 Azi, 23 februarie 2012, asociația Habitat for Humanity Cluj organizează cea de-a III-a ediție a Galei Habitat, la Grand Hotel Italia. Tematica serii este Carnavalul de la Veneția. Gala Habitat 2012 este un eveniment de strângere de fonduri de înaltă ținută, cu participarea unor invitați speciali, personalități ale vieții publice clujene și românești, din cultura, business și mass-media. Fondurile strânse în cadrul Galei vor permite construirea locuinţei familiei Vlaic, o  familie tânără în nevoie urgentă de o locuință decentă.

 

Irina Gașpar – gazda Galei Habitat 2012 – va prezenta momentele importante ale serii, dintre care tombola cu opere de artă în valoare de peste 6 000 Euro, donate de artiști si colecționari clujeni, recitalul de muzică clasică susţinut de cvintetul Classis, acompaniat de două perechi de dansatori de la clubul de dans sportiv Passo Doble din cadrul scolii Liviu Rebreanu Cluj Napoca. Invitatul special al serii, Eusebiu Burcaș, va susține un discurs legat de transformarea unei donații într-o investiție și de soluții de micro-finanțare.

Gala Habitat este un eveniment devenit tradiție în comunitatea clujeană, menit să susţină eforturile de eliminare a adăpostirii sărăcăcioase din judeţul Cluj. În acest an vom celebra trecerea spre primăvară, anotimpul reînnoirii, dăruind un nou început într-o nouă locuință familiei Vlaic din satul Dezmir, comuna Apahida, Judeţul Cluj. Proiectul de construcţie „Primii paşi spre ACASĂ” reprezintă locuinţa cu numărul 76 pe care Habitat for Humanity o va construi în Cluj, iar obiectivul este finalizarea acestei locuinţe până la sfârşitul anului 2012, pentru ca tânăra familie să se poată muta cât mai curând în noul habitat.

Fiecare donaţie și sponsorizare va contribui la ridicarea pereţilor noii locuinţe, la achiziţionarea geamurilor şi uşilor sau la construirea acoperişului sub care familia își va putea construi un viitor sigur şi decent.

Mai multe detalii găsiți pe microsite-ul Galei Habitat: www.habitatcluj.ro/gala.

 

Vă invităm să veniți maine, 23 februarie, la Gala Habitat Cluj 2012, de la ora 18:00, la Grand Hotel Italia Cluj – Strada Trifoiului – Vasile Conta, cartier Bună Ziua, Cluj-Napoca – pentru a construi împreună un nou început pentru familia Vlaic!

Partenerii Galei Habitat 2012: GPV, Galeria Quadro, Deemers Teehaus, Imagine Tact, Magnolia, PMA, PR&More, Monik,Banca Transilvania

Partener media principal: TVR Cluj, Ziua de Cluj

 

 

 

 

 

 

 

***

Habitat for Humanity lucrează în parteneriat cu oamenii de pretutindeni, din toate păturile sociale, pentru dezvoltarea comunităţilor împreună cu cei în nevoie, prin construirea şi renovarea de locuinţe simple şi prin facilitarea accesului la soluţii de locuire adecvată, astfel încât, în comunităţi decente, să existe locuinţe decente în care fiecare om să se poată bucura de iubirea lui Dumnezeu şi să trăiască şi să se dezvolte sănătos şi în demnitate din toate punctele de vedere, rupând cercul vicios al sărăciei.

www.habitatcluj.ro/gala

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.