Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity Cluj vă invită la o lectură și un atelier de desenat pentru cei mici în Cora

0

Sâmbătă, 24 mai 2014, Habitat for Humanity Cluj invită clujenii să participe cu cei mici la o lectură din Povestea celor trei purceluși și Aventurile lui Habarnam de Nikolai Nosov în Cora. Evenimentul, care începe la ora 11,  va fi urmat de un atelier de desenat pentru cei mici și este organizat în cadrul campaniei „Tu donezi la casă, ei ajung acasă!”, organizată în parteneriat cu Cora.

Atelierul de lectură și desen va avea loc la raionul de cultură, în spațiul special amenajat. Evenimentul se va deschide cu Povestea celor trei purceluși, urmată de fragmente din Aventurile lui Habarnam de Nikolai Nosov. Lectura va fi urmată de un atelier de desen, în care copiii vor putea inventa și desena căsuțe pentru personajele din poveste.

Evenimentul face parte din campania „Tu donezi la casă, ei ajung acasă!”, care se desfășoară în perioada 30 aprilie – 31 iulie 2014. În acest timp, fiecare client Cora are ocazia să doneze la casă pentru a sprijini proiectele Habitat for Humanity Cluj. Astfel, ei susțin construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familii cu venituri mici care locuiesc în condiții improprii.

Fondurile strânse în cadrul campaniei vor fi direcționate spre construcția a două din cele 15 locuințe pe care Habitat for Humanity Cluj le construiește anul acesta în Jucu. Locuințele se adresează familiilor aflate în nevoie urgentă de locuire, de la doi la cinci membri, care nu ar avea altfel posibilitatea de a avea o locuință decentă. Cele 15 locuințe vor respecta principiul Habitat for Humanity Cluj de a fi simple, decente și accesibile și vor fi construite cu ajutorul voluntarilor locali și internaționali de peste tot din lume.

afis_event lectura Habarnam 24 mai_02

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.