Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Habitat for Humanity Cluj a premiat energia voluntarilor

0

Ieri, marţi, 21 iunie, Habitat for Humanity Cluj şi-a premiat volunatrii pentru energia depusă în campania 2%, desfăşurată sub sloganul „Hai cu 2% din energia ta!”, în perioada 17 ianuarie – 15 mai.

Evenimentul, organizat pentru prima dată la Cluj, s-a desfăşurat la sediul asociaţiei aflat pe strada Emil Racoviţă nr. 3/2, începând cu ora 13:00. Toţi voluntarii prezenţi au fost întâmpinaţi de echipa asociaţiei cu multe bunătăţi şi premii pe deplin meritate.

După mult efort şi energie depusă în cele 17 săptămâni de campanie 2%, cei mai activi voluntari au fost răsplătiţi pentru efort, implicare, dedicare şi rezultate pe măsură cu masa plină, un tort  pregătit de Larisa Florian, volunatră iscusită a HFH Cluj, şi o mulţime de cărţi oferite de Librăria Humanitas.

Au fost premiaţi pentru energie Adi Mihali, Mihaela Haiduc şi Irina Humaniuc care ne-a declarat „A fost o campanie destul de grea, am trecut prin unele momente neplăcute, dar în ansamblu mi-a plăcut foarte mult. Deja sunt la a treia campanie „2% pentru Habitat” şi cu siguranţă mă voi implica şi anul viitor.”

 

„Vreau să le mulţumesc tuturor voluntarilor Habitat for Humanity Cluj pentru eforturile pe care le depun zilnic, dar mai ales pentru implicarea lor în această încercare de eliminare a adăpostirii sărăcăcioase şi de îmbunătăţire a comunităţii clujene.  Aceştia sunt oamenii la care ar trebuii cu toţii să ne uităm mai atent pentru că avem foarte multe de învăţat de la ei. Vă mulţumim, dragi voluntari!” – Andrei Szanto, director executiv Habitat for Humanity Cluj.

 

* * *

Habitat for Humanity Cluj construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu familiile nevoiaşe al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care acestea locuiesc. Materialele provin din donaţii şi sponsorizări, iar construcţia este realizată de către voluntari împreună cu familiile beneficiare. Până acum, peste 1.630 de familii din România şi 400.000 de familii din 100 de ţări din întreaga lume beneficiază de locuinţe construite sau renovate prin programul Habitat.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.