Habitat for Humanity Cluj a premiat energia voluntarilor

0

Ieri, marţi, 21 iunie, Habitat for Humanity Cluj şi-a premiat volunatrii pentru energia depusă în campania 2%, desfăşurată sub sloganul „Hai cu 2% din energia ta!”, în perioada 17 ianuarie – 15 mai.

Evenimentul, organizat pentru prima dată la Cluj, s-a desfăşurat la sediul asociaţiei aflat pe strada Emil Racoviţă nr. 3/2, începând cu ora 13:00. Toţi voluntarii prezenţi au fost întâmpinaţi de echipa asociaţiei cu multe bunătăţi şi premii pe deplin meritate.

După mult efort şi energie depusă în cele 17 săptămâni de campanie 2%, cei mai activi voluntari au fost răsplătiţi pentru efort, implicare, dedicare şi rezultate pe măsură cu masa plină, un tort  pregătit de Larisa Florian, volunatră iscusită a HFH Cluj, şi o mulţime de cărţi oferite de Librăria Humanitas.

Au fost premiaţi pentru energie Adi Mihali, Mihaela Haiduc şi Irina Humaniuc care ne-a declarat „A fost o campanie destul de grea, am trecut prin unele momente neplăcute, dar în ansamblu mi-a plăcut foarte mult. Deja sunt la a treia campanie „2% pentru Habitat” şi cu siguranţă mă voi implica şi anul viitor.”

 

„Vreau să le mulţumesc tuturor voluntarilor Habitat for Humanity Cluj pentru eforturile pe care le depun zilnic, dar mai ales pentru implicarea lor în această încercare de eliminare a adăpostirii sărăcăcioase şi de îmbunătăţire a comunităţii clujene.  Aceştia sunt oamenii la care ar trebuii cu toţii să ne uităm mai atent pentru că avem foarte multe de învăţat de la ei. Vă mulţumim, dragi voluntari!” – Andrei Szanto, director executiv Habitat for Humanity Cluj.

 

* * *

Habitat for Humanity Cluj construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu familiile nevoiaşe al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care acestea locuiesc. Materialele provin din donaţii şi sponsorizări, iar construcţia este realizată de către voluntari împreună cu familiile beneficiare. Până acum, peste 1.630 de familii din România şi 400.000 de familii din 100 de ţări din întreaga lume beneficiază de locuinţe construite sau renovate prin programul Habitat.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează