Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Grupul TeraPlast a donat Scolii Primare Mogoseni materiale pentru reparatia acoperisului afectat de furtuna din septembrie

0

Grupul TeraPlast a donat Școlii Primare Mogoșeni materiale pentru reparația acoperișului afectat de furtuna din septembrie

Bistrița, 10 octombrie 2017:

Grupul TeraPlast a venit în ajutorul elevilor și profesorilor de la Școala Primară Mogoșeni, comuna Nimigea, județul Bistrița-Năsăud, cu o donație de materiale necesare pentru reparația acoperișului școlii, afectat în urma furtunii din 17 septembrie a.c..Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la aceasta școală, avariind serios acoperișul instituției.

Pentru a contribui la repararea școlii, TeraPlast a livrat 500 mp de tablă Wetterbest, pentru refacerea acoperișului. La aceasta s-au adăugat parazăpezi, precum și accesorii pentru montaj. Proiectul de reparație al acoperișului a fost finalizat cu succes.

 „Ne bucurăm că am putut oferi elevilor de la Școala Primară din Mogoșeni posibilitatea de a reveni la școală în cele mai bune condiții după furtuna care a afectat o bună parte din țară. Această donație este o dovadă în plus a angajamentului asumat de Grupul Teraplast de a se implica în procese de reabilitare și de a oferi produse și sisteme din domeniul construcțiilor. Este un gest firesc pe care îl facem în preocuparea noastră permanentă de a identifica soluții pentru oameni și pentru mediul în care trăim, fiind gata să venim cu acțiuni concrete ca să susținem comunitatea.”, a declarat Mirela Pop, Director General TeraPlast.

Țigla Wetterbest, utilizată la repararea acoperișului școlii, este produsă de firma Depaco, care face parte din Grupul TeraPlast.

Despre TeraPlast Grup:

Cu o tradiție de 120 de ani, Grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători de materiale pentru piața construcțiilor și instalațiilor. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe șase linii de business: Instalații & Amenajări, Profile tâmplărie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate și Tâmplărie termoizolantă.

Facilitățile de producție ale companiilor din Grup sunt localizate în Parcul Industrial TeraPlast, dezvoltat pe o suprafață de peste 200.000 mp, în extravilanul municipiului Bistrița. În perioada 2007-2014 Grupul TeraPlast a investit peste 260 de milioane de lei în dezvoltarea și modernizarea capacităților de producție, dar și în extinderea portofoliului de produse.

Începând din 2 iulie 2008 TeraPlast este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.