Greenpeace recrutează voluntari în Alba Iulia

0

 Greenpeace recrutează  voluntari în Alba Iulia în perioada 1-19 noiembrie 2013.

Persoanele interesate se pot înscrie pentru voluntariat completând un formular pe www.greenpeace.ro[1].

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în perioada 22-23 noiembrie. Detaliile vor fi furnizate participanților selectați, în timp util.

Persoanele care sunt membre în partide politice nu pot deveni voluntari Greenpeace.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Galați și Alba Iulia.

Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele. Recent, compania Enel a anunțat că renunță la proiectul construirii unei termocentrale pe bază de cărbune la Galați, proiect împotriva căruia Greenpeace a depus eforturi susținute, reprezentate atât  prin demersuri legale cât și la nivel de conștientizare și implicare publică, unde echipa de voluntari din Galați a avut un rol foarte important.

Greenpeace este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, prezentă în peste 40 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Asia şi Pacific. Greenpeace acţionează şi în România, implicându-se în protecţia mediului şi derulând campanii în diferite domenii: schimbări climatice, protejarea pădurilor, agricultura ecologică, promovarea eficienţei energetice, a energiei regenerabile s.a.

 


[1] Formularul este disponibil aici http://goo.gl/VtiWgw , mai multe informații despre voluntariat alături de Greenpeace: http://www.greenpeace.org/romania/ro/implica-te/voluntar/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează