Gradinita de vara

0

“Gradinita de vara- bucuria copiilor, alternativa parintilor pe perioada verii” este un proiect organizat de Asociatia Edu For All in parteneriat cu Biblioteca Judeteana “George Baritiu” Brasov, prin Sectia pentru Copii si Tineret si finantat de Fundatia IREX. Acesta se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani si are ca scop oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber, prin care sa dezvoltam cunostinte minimale in diverse domenii (sanatate, educatie rutiera, ecologie) si creativitatea copiilor, prin joc si activitati diverse.

In cadrul celei de-a sasea saptamani de activitati, va invitam sambata, 30.07.2011, in intervalul orar 10:00- 14:00, in Parcul Central “Nicolae Titulescu”, unde, impreuna cu echipa SOS Satele Copiilor- Masina cu Jucarii, va asteptam sa ne jucam impreuna si sa descoperiti surprizele pe care vi le-am pregatit.

Pe sambata!

Echipa Gradinitei de vara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează