Gradinita de vara

0

“Gradinita de vara- bucuria copiilor, alternativa parintilor pe perioada verii” este un proiect organizat de Asociatia Edu For All in parteneriat cu Biblioteca Judeteana “George Baritiu” Brasov, prin Sectia pentru Copii si Tineret si finantat de Fundatia IREX. Acesta se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani si are ca scop oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber, prin care sa dezvoltam cunostinte minimale in diverse domenii (sanatate, educatie rutiera, ecologie) si creativitatea copiilor, prin joc si activitati diverse.

In cadrul celei de-a sasea saptamani de activitati, va invitam sambata, 30.07.2011, in intervalul orar 10:00- 14:00, in Parcul Central “Nicolae Titulescu”, unde, impreuna cu echipa SOS Satele Copiilor- Masina cu Jucarii, va asteptam sa ne jucam impreuna si sa descoperiti surprizele pe care vi le-am pregatit.

Pe sambata!

Echipa Gradinitei de vara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează