Gradinita de Vara, un proiect GRATUIT pentru copiii din Brasov

0

Au început înscrierile la GRĂDI DE VARĂ !

Un proiect GRATUIT, în care copiii vor găsi…..o lume a basmelor, a prinţilor şi prinţeselor, vor face o călătorie în lumea animalelor, a păsărilor, a insectelor, vor pătrunde în tainele limbii engleze,  vor învăţa paşi de dans, vor descoperi o lume plină de culoare.

Cei mici sunt invitaţi să se joace, să descopere o nouă lume a poveştilor şi să îşi facă prieteni noi în cadrul Gradiniţei de vară – bucuria copiilor şi alternativa părinţilor, proiect realizat de Asociaţia Edu For All în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov, prin Secţia pentru Copii şi Tineret, finanţat de Fundaţia IREX.

Această oportunitate le este oferită tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani, cât şi părinţilor lor, ca alternativă de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei de vară.

Programul se desfăşoară în intervalul  20 iunie – 12 august 2011, iar pentru înscrieri, vă aşteptăm la Secţia pentru Copii şi Tineret, din Str. Iuliu Maniu nr. 6 (în curtea Direcţiei pentru Protecţia Copilului).

Informatii suplimentare puteti obţine accesând site-urile www.eduforall.ro şi www.bjbv.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează