Gradinita de vara- bucuria copiilor, alternativa parintilor pe perioada verii

0

In acelasi fel vom pasi in prima zi a proiectului „Gradinita de vara- bucuria copiilor, alternativa parintilor pe perioada verii” increzatori, entuziasti si foarte deschisi de a face cunostinta cu 20 de copii, poate si ei, cu emotii pe care nu ar trebui sa le aiba, deoarece am pregatit activitati diverse, jocuri, cantece si multe zambete.

Ingredientele magice pentru a pasi in lumea gradinitei de vara le-am pregatit, iar pe cei mici ii asteptam sa descopere o lume a povestilor, animalelor si pasarilor, a dezvoltarii armonioase prin adoptarea unui stil de viata sanatos, prin a invata cum sa circulam si cum sa pastram mediul curat, atat de necesar dezvoltarii celor mici.

 

Primele emotii le vom risipi luni, 20.06.2011, chiar de la ora 9:00 cand incepe proiectul Gradinita de vara- bucuria copiilor si alternativa parintilor organizat de Asociatia Edu For All in parteneriat cu Biblioteca Judeteana „George Baritiu” Brasov, prin Sectia pentru copii si tineret si finantat de Fundatia IREX.

Pe toti ceilalti copii, care doresc sa ne cunoasca, sau sa se joace impreuna cu noi, ii asteptam in fiecare zi, sa se inscrie gratuit, la sediul Sectiei pentru Copii si Tineret situat in Str. Iuliu Maniu nr. 6 (in curtea Directiei pentru Protectia Copilului).

 

Mai multe informatii puteti gasi accesand site-urile organizatorilor:  www.eduforall.ro , www.bjbv.ro sau apeland 0268 474 081.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează