Geoagiu alege energia verde! Panouri solare pentru iluminatul public la Geoagiu!

0

Primăria oraşului Geoagiu are un proiect prin care isi propune sa folosească energia solară pentru iluminatul public si  pentru consumul instituţiile aflate în subordinea Consiliului Local. Pentru realizarea acestei iniţiative, edilii din Geogiu vor să construiască un parc energetic cu panouri solare in valoare de 2,7 milioane de euro în parteneriat cu o firmă italiană.

„Documentatia va fi depusa, la sfarsitul lunii ianuarie, la Agentia de Dezvoltare Regionala Vest in vederea obtinerea unei finantari nerambursabile din fonduri de mediu prin Programul Operational Regional”, a declarat, miercuri, primarul orasului Geoagiu, Simion Maris” conform articolului de pe site-ul eurourbanism.ro

(foto Florin Ghindă, 2008)

lumina-2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează