Gala pentru Supervoluntari, Brasov – editia III | Sibiu – editia VI

0

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare, Brasov – editia III | Sibiu – editia VI

Ediția 2011 a Galei pentru Supervoluntari vine cu câteva noutăți: ne-am mutat în casă nouă, virtual vorbind, pe domeniu .ro, am regândit categoriile pentru care puteți aplica, grupându-le în 3 mari secțiuni (voluntari, organizații și proiecte, prieteni) și am adăugat categorii noi (voluntari cu idei, proiecte de voluntariat corporatist).

Ne dorim, la fel ca și în anii trecuți, să scoatem la iveală cât mai multe inițiative de voluntariat, să promovăm voluntarii, organizațiile și proiectele lor, precum și prietenii lor dragi, care susțin efortul activităților de voluntariat an de an. Din punctul nostru de vedere, proiectele comunitare care implică voluntari contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea zonei în care trăim și oferă soluții practice unor probleme identificate. De aceea, în Anul European al Voluntariatului dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut ca ideile să prindă viață.

Termenul limită pentru aplicații este 8 noiembrie. Înainte de a aplica citește Regulamentul aici!

Pentru categoriile din secțiunea VOLUNTARI, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea PRIETENI, click aici!

Gala pentru Supervoluntari va avea loc în Brașov, în 30 noiembrie, ora 18, la Centrul Cultural Reduta și în Sibiu, în 3 decembrie, ora 18, la Continental Forum.

Şi în acest an veţi avea ocazia să vă susţineti voluntarii organizaţiei, votându-i pe pagina de facebook www.facebook.com/asociatiacolors începand cu 15 noiembrie.

supervoluntari.ro

Gala pentru Supervoluntari Braşov este un eveniment organizat de Asociaţia Colors şi finantat de către Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Reţeaua CAN, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brasov, Iubesc Braşovul, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro şi codlea-info.ro.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează