Fundația Rafael te invită azi, 4 octombrie la evenimentul caritabil din Codlea

1

Fundaţia Rafael, organizaţia care se preocupă de asistarea persoanelor cu dizabilităţi din Codlea şi din împrejurimi, vă invită vineri, 4 octombrie 2013, în intervalul orar 12-20, în Promenada Codlea, la tradiţionalul eveniment: „Pot fi prietenul, vecinul sau ruda ta. Acceptă-mă aşa cum sunt!”

image001Această acţiune face parte din demersurile Fundaţiei Rafael de a face cunoscută situaţia persoanelor cu dizabilităţi, de a crea o legătură între aceste persoane şi restul comunităţii şi de a tine legătura cât mai strâns cu toţi partenerii şi cu simpatizanţii fundaţiei.

Organizatorii au pregătit recitaluri de muzică, dans, precum şi o tombolă cu premii. La eveniment copiii pot confecţiona felicitări şi alte obiecte în cadrul atelierului de creativitate. Pe lângă acestea, vă invităm să achiziţionaţi produse confecţionate la centrul fundaţiei: felicitări, lumânări, obiecte cusute, insigne, tablouri, magneţi etc. valorificând în acest fel munca persoanelor cu dizabilităţi, beneficiare ale Fundaţiei Rafael. Întregul spectacol va fi animat de clovnii care vor distra publicul si vor aduce bucurie tuturor copiilor prezenti.

Participarea la eveniment şi la ateliere este gratuită!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.