Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Noi Orizonturi ofera oportunitatea de acreditare CNFPA si de angajare ca animator centru de vacanta in cadrul Taberei VIATA in vara 2012

0

Fundatia Noi Orizonturi organizeaza curs de animatori centre de vacanta pentru 15 persoane, in perioada 14 – 21 Iunie, 2012.

Din cei 15 participanti la curs, vor fi selectate 8 persoane cu posibilitate de angajare in cadrul Programului VIATA in perioada 1 iulie – 31 august 2012, ca animatori centre de vacanta. Optiunea de angajare nu este obligatorie, se adreseaza doar celor interesati de o astfel de pozitie. Cursul include instruire in domeniul educatiei prin experienta, metoda educatiei prin aventura.
Perioada de desfasurare: 14 – 21 iunie 2012 (8 zile de curs: 25 ore de teorie, 39 ore de practica, 4 ore examen)

Locul de desfasurare: Statiunea Straja, judetul Hunedoara
Numarul de locuri disponibile: 15
Taxa de curs: 900* RON/persoana, in care sunt acoperite costurile de:
• cazare (cabana FNO);
• masa (3 mese/zi hotel Alpin);
• pauze de cafea (2 /zi)
• materiale de formare (suport de curs, mape, etc.);
• formatori (4 formatori cu experienta in domeniul educatiei prin aventura);
• echipament si organizare pentru activitatile de escalada, curs de franghii, orientare cu busola;
• sustinere examen CNFPA;
• diploma CNFPA.
* – Pentru participantii care platesc avansul de 25% din prea pana la data de 1 mai, se va opera o reducere de 50 RON din pretul cursului.
Pentru mai multe detalii despre cursul de formare (obiective, tematici, profil participanti etc.) puteti consulta documentele atasate acestui anunt sau accesand urmatoarele link-uri:http://www.tabara-viata.ro/anunt.html & http://www.noi-orizonturi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=207:curs-animatori-centre-de-vacanta&catid=26&Itemid=139&lang=ro

Daca sunteti interesati in a va inscrie ca participanti la cursul de formare, va rugam sa trimiteti urmatoarele documente: formular de candidatura, CV, carte de identitate scanata, diploma ultimelor studii absolvite scanata la urmatoarele adrese de e-mail:ilie_popescu@noi-orizonturi.ro sau valters_melderis@noi-orizonturi.ro.

Pentru mai multe detalii, puteti contacta:
Ilie Popescu, ilie_popescu@noi-orizonturi.ro, +40721213883
Valters Melderis, valters_melderis@noi-orizonturi.ro, +40722670608

Pentru mai multe informatii despre Fundatia Noi Orizonturi si Tabara VIATA, puteti accesa http://www.noi-orizonturi.ro/index.php?lang=ro sauhttp://www.tabara-viata.ro/ .

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.