Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Comunitară Cluj caută un Coordonator program. Tu vrei?

0

Anunț angajare

Coordonator program Fundația Comunitară Cluj (YouthBank Cluj, alte programe de tineri)

Organizația: Fundația Comunitară Cluj (FCC)

Tipul postului: Normă de opt ore, din care șase ore de coordonare YouthBank Cluj (15% în afara biroului), respectiv două ore alocate altor programe adresate tinerilor

Localitate: Cluj-Napoca

Nivel carieră: experiență profesională – minim trei ani

Pachet salarial: se va negocia în urma interviului

Data limita: 18 iulie 2011,  ora 18.00, inclusiv

Candidatul ideal:

Are studii superioare – studii de nivel licență, finalizate;

Abilități excelente de comunicare; relaționare cu tinerii,

Experiență în coordonare programe (planificare, management financiar, raportare);

Experiență în dezvoltare de parteneriate (sponsori, media, parteneri instituționali etc.);

Experiență în realizare materiale de promovare, rapoarte;

Abilități operare PC (Microsoft Office, Internet, Social Media etc.);

Abilități de lucru în echipă;

Își poate asuma un angajament de minim 2-3 ani;

Este flexibil, dinamic, deschis, creativ;

Cunoaște limba engleză;

Este pasionat să lucreze cu tineri.

Responsabilități:

YouthBank Cluj

Coordonează programul YouthBank Cluj în acord cu principiile de funcționare ale FCC, conform standardelor programului:

  • se asigură că toate etapele programului (recrutare, selecție echipă voluntari; campanie anuală de atragere de fonduri; concurs de finanțare) sunt parcurse și că indicatorii stabiliți la începutul anului sunt atinși;
  • asigură managementul echipei de bază YouthBank Cluj;

Contribuie la realizarea proiectului de activitate şi a proiectului de buget, venituri şi cheltuieli, pentru programul și proiectele pe care le coordonează, alături de Directorul executiv;

Realizează raportul de activitate şi raportul financiar aferente programului;

Se consultă cu Directorul executiv în privința deciziilor strategice pe care le implică programul și activitățile pe care le coordonează;

Participă la întâlnirile de planificare strategică și la întâlnirile interne de evaluare-planificare ale FCC;

Reprezintă și promovează FCC în toate aparițiile publice legate de proiectele pe care le gestionează;

Participă la activitățile desfășurate în cadrul programului național YouthBank și colaborează cu coordonatorul național pentru a asigura coerența programului local în contextul programului național.

Alte programe pentru tineri administrate de FCC

Coordonează diferite componente în cadrul programelor pentru tineri, în acord cu principiile de funcționare a FCC, respectiv conform standardelor programelor în curs de implementare.

Ce oferim:

Oportunități de învățare și dezvoltare;

Salariu competitiv pentru mediul nonprofit;

Mediu de lucru stimulant și creativ;

Procesul de selecție a candidatului:

Aplicația va cuprinde: eseu (despre rolul tinerilor în dezvoltarea locală; surprinde motivația personală pentru a lucra cu tineri), CV și informații de contact de la două persoane care pot oferi recomandări.

Vă rugăm menționați care sunt așteptările salariale.

Pe baza CV-ului și a eseului vor fi selectați candidații pentru interviu. La interviu vor fi invitați doar candidații preselectați pe baza documentelor amintite anterior.

CV-urile si eseurile vor fi trimise la adresa simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro pâna la data de 18 iulie 2011, inclusiv, ora 18:00.

Persoana de contact pentru întrebări și informații suplimentare: Simona Șerban, T: 0264 434618 begin_of_the_skype_highlighting 0264 434618 end_of_the_skype_highlighting

Descrierea organizației:

Punem în legătură nevoile și resursele Clujului pentru a îmbunătăți viața locuitorilor. Stimulăm implicarea și inițiativa clujenilor pentru un oraș în care să îți facă plăcere să locuiești, să iți crești copiii, să studiezi.

Fundația Comunitară Cluj inspiră implicarea oamenilor. Valorile noastre sunt: transparența, profesionalismul, parteneriatul, impactul pe termen lung. Credem că fiecare clujean și companie cu interes local pot contribui la transformarea orașului în locul la care visăm.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.